Düğünler Peş Peşe

Düğünler Peş Peşe

Akçaabat'ta gerçekleştirilen törenlerde ilçemizin üç ayrı siyasî kişiliği ve bir işadamı evlatlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

 

Kadriye - Selin

Akçaabatlı iş adamlarımızdan Zehra-Zeki Bostan  çiftinin yakışıklı oğlu Selin, Ayla-İsmet Seis çiftinin biricik kızları Kadriye ile nişanlandı. Kültürpark’ta gerçekleşen törende çiftleri dostları yalnız bırakmadı.

Semiha- Fırat Gündüz

Anavatan Partisi Kadın kolları Başkanlığı’nın yanı sıra Bağımsız Türkiye Partisi’nden meclis üye adaylığı da olan Necla (Tülay) Günaydın kızı Semiha’yı Sarıkamış’a gelin verdi.

Tülay-Metin Günaydın çiftinin güzel kızları Semiha ile Sarıkamışlı Fikret Fırat’ın düğün törenleri Mehtap Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Emel-Cihat Çelikdağ

Kızını gurbete gelin veren bir diğer siyasîmiz ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Sekreteri Ahmet Kumaş oldu.

Ahmet-Zehra Kumaş çiftinin güzel kızları Emel ile Erzurumlu Çelikdağ Ailesi’nin yakışıklı oğlu Cihat’ın düğün töreni Yaprak Düğün Salonu’nda yapıldı.

Sena-Uğur Yıldız

Kızını gelin eden siyasîlerimizden biri de MHP İlçe Başkanı Mehmet Kazancı idi.

Neriman-Mehmet Kazancı çiftinin güzel kızları Sena ile Ömer-Fikriye Yıldız çiftinin yakı-şıklı oğulları Uğur’un düğün töreni Remzi Düğün Salonu’nda yapıldı.

MHP’li yöneticilerin düğün törenlerine Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ile MHP İl Başkanı Nihat Birinci de katıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Kültür Sanat