Dualar İle Anıldı

Dualar İle Anıldı

Dualar İle Anıldı

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Mustafa Cumur vefatının 6. yıl dönümünde Düzköy ilçesi Çalköy mahallesindeki mezarı başında dualarla anıldı.

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Cumur için düzenlenen anma programına, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz,Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik,Ortahisar Belediye başkan Yardımcısı Selahattin Çebi, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan,  Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Belediye meclis üyeleri Beytullah Ertem, Şaban Günaydın ve Özkan Öztürk,,  partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Merhum Cumur'un ülke ve bölge için önemli hizmetlere imza attığını ifade eden AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora " 22. ve 23. Dönem Trabzon Milletvekilimiz merhum  Mustafa Cumur ağabeyimizin vefatının 6. sene-i devriyesi münasebetiyle kabrini ziyaret ettik. Ülkemize, şehrimize ve AK Parti'ye hizmet eden her fert çok kıymetlidir. Mustafa Cumur yaptığı hizmetlerle hemşehrilerimizin gönlünde çok iyi bir yer edinmiştir. Her gün bir vesile ile kendisini anmamız, hatırlamamız ve güzel duygularla kendisinden bahsetmemiz bunun delaletidir. Ruhu şad, mekânı cennet olsun” dedi.

mustafa-cumur-mezari-basinda-anild-1i.jpgmustafa-cumur-mezari-basinda-anildi1.jpg

mustafa-cumur-mezari-basinda-anildi3.jpgmustafa-cumur-mezari-basinda-anildi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler