Dörtyol'da Belediye Çalışmaları

Dörtyol'da Belediye Çalışmaları

Tüzel kişiliği 2014 yılının Mart ayında sona erecek Dörtyol Belediyesi, beldenin altyapı ve üstyapı eksikliklerini giderebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tüzel kişiliği 2014 yılının Mart ayında sona erecek Dörtyol Belediyesi, beldenin altyapı ve üstyapı eksikliklerini giderebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalarında ağırlığı yol betonlamaya veren Dörtyol Belediyesi’nin çalışmalarını sandık kurulana kadar devam ettireceğini belirten Belediye Başkanı Cevat Birinci, zaman zaman çalışmalara bedensel güç harcayarak da katkı sağlıyor.

Yaptıkları planlama uyarınca Tepegören ve Pazarcık Mahallelerine 700’er metreküp, Karacakaya Mahallesi’ne ise 400 metreküp beton yol yaptıklarını, Erikli Mahallesi’nin 2 bin 300 metreküplük beton yolunun inşasına da başladıklarını belirten Başkan Birinci, bu çalışmaların ardından 150 bin liralık bir beton yol inşası başlatacaklarını söyledi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve İl Özel İdaresi Genel sekreteri İbrahim Kul’un katkılarıyla Erikli İlköğretim Okulu’nun önüne de 240 ton asfalt döktüklerini hatırlatan Başkan Birinci, çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri aktardı:

“Erikli Mahallesi Merkez Camii’in önünü bin 100 metrekare genişlettik. Bu alanın 650 metrekaresini parkeyle döşedik. Şimdi 500 metrekare daha parkeye ihtiyacımız var. 40 kilometrelik su şebekemizin borularını döşedik. Şu an sadece Tepegören Mahallesi’ndeki 8-10 hanelik kısma su veremiyoruz. Ama bunu da tamamlayacağız. Beldenin tamamında 57 ayrı noktada yeni yol, 33 kilometre de yol genişlemesi yaptık. 6 kilometre civarındaki menfezler için büz ve koroge boru kullandık.”

Belediye başkanı olarak sandık kurulduğu son saniyeye kadar hizmetlerini sürdüreceklerini belirten Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci,  Birinci bu hizmetlere katkı sağlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Yıldızlı, Çukurçayır, Pelitli ve Söğütlü Belediyeleri’ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler