Dolgu Sahası Çöplük Oldu

Dolgu Sahası Çöplük Oldu

Akçaabat’ın Yaylacık Sahilinde devam eden dolgu sahası çirkin görüntülerin ortaya çıkmasına neden oluyor.

Akçaabat’ın  Yaylacık Sahilinde devam eden dolgu sahası çirkin görüntülerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Adeta  yarım ada şeklini alan dolgu sahasına dökülen moloz, çöğ ve diğer atıklar vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Civarda lokantacılık yapan Uğur Baytar dükkanının gelen kötü kokulardan dolayı sineklerin istilasına uğradığını belirterek, “Yerel seçimlerden sonra Trabzon Belediyesinin Büyükşehir olmasıyla Akçaabat Belediyesi bünyesinden çıkan Yaylacık Mahallesi mevkiindeki dolgu alanı, hayvansal atıklar ve kimyasal maddelerin döküldüğü bir yer haline geldi. Mezbaha kamyonları dolgu alanına hayvansal atıklar döküyorlar. Özellikle bayramdan sonra son 2 aydır çok fazla artma oldu” dedi.

 Akçaabat Belediyesinin burada bir rolü olmadığını söyleyen Baytar, “Akçaabat Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi engeline takılıyor. Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan bizden iyi niyetini esirgemeyerek, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne burada yaşadığımız sıkıntıları iletti. Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağı ekipler de gelip ilaçlama yaptılar. Ama ilaçlama yapmalarına rağmen hiçbir şey olmamış gibi dökmeye devam ettiler. Bizler vatandaşlar olarak bu tür toplumsal sıkıntıları ilettiğimizde iki belediye arasında kalmaktayız ve çözüm bulunamamaktadır” dedi. Baytar, “Sorumlu olan kişilerin taşın altına elini koymalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

akcaabat-yaylacik-cop.jpg

akcaabat-sahili-copluk1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler