Dezenfekte Ediliyor

Dezenfekte Ediliyor

Koronavirüs (CODİV- 19) tedbirleri kapsamında Akçaabat Belediye ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları dezenfekte ediyor.

Koronavirüs (CODİV- 19) tedbirleri kapsamında Akçaabat Belediye ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları dezenfekte ediyor.

Akçaabat Belediyesine bağlı ekipler ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Koronavirüse (CODIV - 19) karşı alınan tedbirler çerçevesinde belediye ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı alanları temizliyor. Parklar, duraklar, çocuk oyun alanları, işhanları ve ibadethaneler dezenfekte çalışmalarının sıklıkla yürütüldüğü alanların başında geliyor. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Akçaabat Belediye  Başkanı Osman Nuri Ekim, dezenfekte çalışmalarının devam edeceğini ifade ederek, bu süreçte vatandaşların çok kalabalık ortamlarda bulunmamasını istedi.

"BAŞARILI BİR SÜREÇ YÜRÜTÜLÜYOR"

Diğer taraftan Türkiye'nin bu konuda iyi bir süreç yürüttüğünü ifade eden Başkan Ekim, "Devletimiz tüm birimleriyle başarılı bir çalışma yapıyor. Dünyada görülen vakalarla Türkiye'deki vakalar kıyaslandığında her şey daha net olarak görülüyor. Diğer taraftan bizde tedbir amaçlı etkinliklerimizi, gençlik merkezlerimizi ve vatandaşlarımızın toplu olarak katılım gösterdiği programlarımızı iptal ettik. Bu süreçte vatandaşlarımız hijyene dikkat etmeliler. Tedbirimizi almamız gerekiyor" dedi.

belediye-dezenfekte-etti.1.jpgilaclamaaa.jpgakcaabat-belediyesi-ilcalama.jpgakcaabat-belediyesi-ilcalama2jpg.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler