Derneklerden Okul Ziyareti

Derneklerden Okul Ziyareti

İlçemiz Akçaköy Beldesi'nde faaliyet gösteren Dumankalılar Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (DUYDEK) ve Akçaköy Kültür Derneği yöneticileri, Akçaköy İlköğretim Okulu Müdürü Kürdağa Usta'yı makamında ziyaret etti.

DUYDEK Başkanı Ahmt Uzun, Akçaköy Kültür Derneği Başkan Yardımcıları Şaban Kazaz ve Rafet Kaza'ın gerçekleştirdiği ziyarette, Akçaköy İlköğöüretim Okulu Müdüründen okulun ihtiyaçları hakkında bilgiler alındı.

DUYDEK Başkanı Ahmet Uzun, ziyaretin çok yarayışlı geçtiğini ve beldedeki genç dinamikleri harkete geçirmek adına kurulan derneklerin her türlü sosyal etkinliğin yanısıra eğitim öğretim faaliyetlrinede gerekli desteği vemek arzusunda olduklarını belirtti. İki dernek yöneticileri olarak Akçaköyspor kulübünü ayağa kaldırmak adına da gerekli çalışmaları başlattıklarını kısa süre içerisnde yapılan çalışmalrın meyvelerini almaya başayacaklarını ifade etti.

Okul Müdürü Kürdağa Usta'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okula verdikleri destekten ötürü her iki dernek yöneticisinede teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler