Derecik'te Okuma Günleri

Derecik'te Okuma Günleri

İlçemize bağlı Derecik beldesi’nin eğitim kurumlarından biri olan Derecik Lisesi’nde “Kitap Okuma Günleri” düzenlendi.

     İlçemize bağlı Derecik Beldesi’nin eğitim kurumlarından biri olan Derecik Lisesi’nde “Kitap Okuma Günleri” düzenlendi. Derecik Lisesi Kültür Edebiyat ve Kütüphanecilik Kulübü öğrenci ve öğretmenleri tarafından okul bünyesinde gerçekleştirilen etkinlikte sergi açıldı, münazara yapıldı, piyes sahnelendi ve öğrenciler ödüllendirildi.
     4 Aralık Salı günü başlayan etkinliğin ilk gününde açılış töreni yapılırken Trabzon’daki çeşitli kitap evlerinin katılımıyla da bir kitap sergisi düzenlendi. Törende ayrıca okul genelinde en fazla kitap okuyan sınıf olan 11 Fen-A Sınıfı da Okul Müdürü Abdullah Boğoçlu tarafından ödüllendirildi.
Etkinlik çerçevesinde 5 Aralık Çarşamba günü okumanın öneminin anlatıldığı bir filmin gösterimi gerçekleştirilirken, 6 Aralık Perşembe günü ise yine aynı konuda bir konferans ve bir de münazara düzenlendi.
     Derecik İlköğretim Okulu’ndaki etkinliğin son gününde ise öğrencilerin yazıp oynadıkları kitap konulu bir piyes sahnelendi.
Etkinliğin kapanışında bir konuşma yapan Okul Müdürü Abdullah Boğoçlu, bu etkinliği geleneksel hale getireceklerini belirterek bir kez daha okumanın önemini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Eğitim