Denizden Son Anda Çıkartıldılar

Denizden Son Anda Çıkartıldılar

Akçaabat'ta boğula tehlikesi geçiren 2 kişi son anda kurtarıldı.

 

 

İlçemiz Mersin Beldesi Yalı Mahallesi sahilinde  Arzu Kurtulmuş  (28) ve yengesi Nimet Kurtulmuş(38) serinlemek için denize girdi.  Bir andan denizin derinleşen bölümüne girerek dengesini kaybeden Nimet ve Arzu kurtulmuş boğulmaya başladı. Bunu gören denize yakın ir yerde odun işleriyle uğraşan Mehmet ve Ahmet Demirci kardeşler denize girerek boğulmak üzere olan bayanları kenara çekerek kurtardı.

Kardeşlerden Mehmet Demirci olayı şöyle anlattı “Bayanların birlikte yüzdükleri yerde ani derinleşen alanlar var. Yüzerken bayanlardan birisi boğulmaya başladı. Bunu kurtarmak isteyen diğer bayan bağırarak onu kurtarmak istedi ancak birbirlerine sarılıp ikisi batmaya başladı. Bende ağabeymle birlikte hemen denize girip onları kenara çıkarttık. İkisi de kendinden geçmişti. Bir komyonete ataraok onları hastaneye akldırdık. Yaşadıkları için mutluyuz.” Dedi.

Öte yandan Akçaabat Devlet Hastanesi’nde ilk müdahaleleri yapılan Nimet Kurtulmuş KTÜ Farabi Hastanesi’ne, Arzu Kurtulmuş Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

 

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler