Darıca'dan Yol Atağı

Darıca'dan Yol Atağı

Darıca Belediyesi tarafından belde genelinde başlatılan yolların standartlarını geliştirme ve bakım-onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Hava koşullarının elverişli gitmesi nedeniyle yoğunlaştırılan çalışmalar çerçevesinde beldenin neredeyse her yolunda çalışan bir ekip görmek mümkün.

Gerçekleştirilen tüm çalışma-ları belirli aralıklarla gerçekleştirdiği arazi gezilerinde bizzat denetleyen Darıca Belediye Baş-kanı Muhammet Altınel, kış mevsiminin başlamasından öncesine kadar kürecek çalışmalarla beldenin yol sorununu en asgari düzeye indireceklerini söyledi. Vatandaşlarla yaptıkları istişareler sonucu planladıkları işleri nüfusa göre aciliyet arzeden yerlere öncelik veren bir programa dönüştürdüklerini belirten Başkan Altınel, “Aldığımız olumlu tepkiler çalışma şevkimizi artırıyor.” dedi.

Geçtiğimiz hafta beldenin üç mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalara da bizzat nezaret eden Başkan Altınel, kıt kaynaklarla yaptıkları işlerin azımsanamayacağını da sözlerine ekledi.

Darıca Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarda Özlüler Mahallesi yolunun bozuk bölümleri90 ton asfaltla kaplandı, Gökçebel yolunun tehlike arzeden bölümüne 30 metre uzunluğunda ve 3 metre yüksekliğinde beton istinat duvarı inşa edildi. Denizköşk Mahallesi’nde  de 18 yıllık özlemi bitiren bir taş duvar inşa edildi.

altinel_yolyapimi1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler