Darıca'da Elektrik Kesintisi Şikayetleri Bitmiyor.

Darıca'da Elektrik Kesintisi Şikayetleri Bitmiyor.

Darıca'da Elektrik Kesintisi Şikayetleri Bitmiyor.

Darıca Halk Kültür ve Dayanışma Derneği  (Darıca Halk-Der) Başkanı Enver Bulut, mahallelerindeki elektrik kesintilerinin kendilerini canlarından bezdirdiğini belirterek, “ Bu kesintinin adı ne olursa olsun yeter artık diyoruz. Darıca kimsenin umurunda değil. Darıca Mahallesi yıllardır elektrik arızaları rezaleti ile boğuşuyor.” dedi.

Konuyla ilgili defalarca yetkili mercilerle yazışmalarına rağmen sorunlarını herhangi bir çözüm getirilmediğini belirten Başkan Enver Bulut, geçtiğimiz hafta içerisinde de günde 2 saate varan elektrik kesintilerinin yaşandığı mahallelerinin bu vurdumduymazlığı hak etmediğini belirterek şunları söyledi:

“Adı her ne olursa olsun Darıca’da mütemadiyen elektrikler kesiliyor ya da voltajlar düşüyor. Tabiri caizse tam yerinde, tak kesiliyor. Trabzon’da kesilmiyor, Darıca’da kesiliyor. Darıca cezalı mı? Beddualı mı? Her zaman olur mu beyler!

ÇEAŞ Genel Müdürlüğüne yazdık, ÇEAŞ Bölge müdürlüğüne yazdık, ÇEAŞ İl Müdürlüğüne defalarca yazdık, görüştük, Darıcanın sorunlarını anlattık. Gelen yok, bakan yok. Başbakanlığa yazdık, Enerji Bakanlığına yazdık, ilgili genel müdürlüklere yazdık, Yazımız anında Trabzon ÇEAŞ’a gönderildi, bilgi için derneğimize bildirildi.

Gel gör ki herkes sağır, kör ve duymuyor. Bu güç, bu cesaret nasıl elde edildi ki kılları kıpırdamıyor. Bıktırdılar artık! Yetti artık. 40 yıldır el değmemiş hatlar ve trafolar ile 40 yıldır artan nüfusa hizmet veriyor bu şebeke hatları. Yenileyin diye bağırıyoruz. Kılınız kıpırdamıyor. Kızgınız, hiddetliyiz. Yeter artık! Çözün artık.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler