Cumhur İttifakı Meclis Adaylarıyla Toplandı

Cumhur İttifakı Meclis Adaylarıyla Toplandı

Cumhur İttifakı Meclis Adaylarıyla Toplandı

AK Parti Akçaabat’ta meclis adayları ile bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat ilçe yönetimi, 31 Mart Mahalli İdareler genel Seçimi’nde belediye meclis üyeliğine aday olanlar ile bir araya geldi. Horon Restaurant'ta gerçekleşen toplantıya, AK parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin AltIntepe, MHP İlçe Başkanı Adem Çelik, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat eski İlçe Başkanı Emre Akgün,MHP'li ve AK Partili meclis adayları ve parti yöneticileri  katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, 31 Meclis üyeliğine de talip olduklarını ve bunu başaracaklarını ifade etti. Altıntepe “Biz gece gündüz çalışacağız. Hep birlikte el ele vererek ilçemize hizmet edeceğiz. Bu niyetle yola çıktık. Hedefimiz Cumhur ittifakı olarak 31 meclis üyeliğinin tamamını almaktır. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizle güçlerimizi birleştirdi. Bu birleşme ülke menfaatleri ön planda tutulduğu için olmuştur. Akçaabat’ta da Cumhur ittifakının en güzel örneğini görüyoruz. Birlikte çalışarak üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun yoktur” dedi.

AltIntepe bazı güçlerin ülkede sokağa çıkmak için fırsat beklediğini ifade ederek “Bu seçimler çok çok önemli Bazı kesimler bu seçimde sokağa nasıl çıkarız diye hesap yapıyor. Cumhur ittifakının oyları azalsın ve güvensizlik ortamı oluşsun diye bekliyorlar. Bunlara fırsat vermeyeceğiz. Bunların ülke yönetmek gibi bir dertleri de yok. Bunu yıkmak için Akçaabat genelinde sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız” dedi.

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem çelik ise yaptığı konuşmada, MHP’nin millî çıkar ve öncelikleri dikkate alan “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben.” Anlayışında hareket ettiğini ifade eti.

Çelik “Cumhur İttifakı, 24 Haziran 2018 Seçimlerinde bütün ezberleri de, yanlış hesapları da bozmuştur. Kargaşa, kaos ve kriz bekleyenlerin hevesleri kursaklarında kalmıştır. Ülkemizi 2023’ün Büyük Türkiye’si Vizyonuna taşıyan süreci durdurmak isteyenlerin umutları başka bahara kalmıştır. Cumhur İttifakının güçlü bir siyaset aritmetiği üreterek oyun bozmakta ve millî mutabakat ruhunu kalıcı kılmakta başarı sağlaması, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde de aynı anlayışla gidecektir” dedi.

akcaabat-belediye-baskan-adayi-toplantisi.jpgakcaabat-belediye-baskan-adayi-toplantis1i.jpg

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim ise yaptığı değerlendirmede,  yönetimde çoğunluktan yana olacaklarını ve ilçeyi hep birlikte yöneteceklerini ifade etti. Ekim “Şunu özellikle vurgulamak istiyorum ki, Akçaabat’ı hep birlikte yöneteceğiz. Sizin görüş ve önerileriniz bizim için çok değerlidir. Bu ilçeye hizmet etmek için çıktığımız bu yolda milletimize en iyi hizmeti sunmak için gayret göstereceğiz” dedi.

Kahvaltının ardından AK Parti Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret eden heyet, daha sonra birlikte ilk çalışma olarak esnaf ziyaretinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset