Cumhur İttifakı Akçaabat’ta hedefini belirledi…

Cumhur İttifakı Akçaabat’ta hedefini belirledi…

Cumhur İttifakı Akçaabat’ta hedefini belirledi…

 

HEDEF 61 BİN OY

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, “Hedefimiz 61 bin oy” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI REKORA TALİP

Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ile MHP’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediği 24 Haziran seçiminde 54 bin 979 oy, yüzde 71,7 oy oranına ulaşarak Akçaabat için rekora imza atan Akçaabat İlçe Yönetiminin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimindeki oy hedefi, Trabzon’un plakasına ithafen 61 bin olarak açıklandı.

ALTINTEPE: İSTEDİK, BAŞARACAĞIZ

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe yaptığı açıklamada, sıkılmadık el, dokunulmadık gönül bırakmayacaklarını belirterek, “Biz, görevimize zorunlu bir durum üzerine gelmedik, istedik. Başaracağımıza, davam için elimden gelenin de fazlasını arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğimize olan inancımızla talip olduk, görev de bize tevdi edildi. Bir saniye durmak lüksüne asla sahip değilim, bütün arkadaşlarım da böyle düşünüyoruz. Seferberlik görevimiz vardır ve süresi de belli değildir, süresizdir yani. Gecemizi gündüzümüze katarak görevimizi emaneti bize verenlerin yüzlerini ak ederek yürüteceğiz inşaallah. Hedeflerimiz büyük.” görüşlerini dile getirdi.

AKÇAABAT OY REKORU KIRACAK

Akçaabat için her seçimde çıtayı daha da yukarıya çıkardıklarını, kendisinden önce görevi yürüten arkadaşlarının bıraktıkları yerden daha yukarıları hedefleyerek ulaşamadıktan sonra başarılı olmuş saymayacaklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe, “AK Parti Akçaabat İlçe Yönetimi olarak hedefimizi belirledik. 31 Mart Seçiminde Cumhur İttifakı olarak aldığımız oyun üzerine koyarak ilimizin plakası olan 61’den hareketle 61 bin oy alarak rekor bir oyla zaferimizi ilan etmek istiyoruz.” sözleriyle iddiasını ortaya koyarken, yürütülen seçim çalışmalarında Akçaabatlılardan bu hedefi çok rahatlıkla karşılayacaklarına hatta aşacaklarına dair özgüveni almış olduklarını da vurguladı.

ahmet-huseyin-altintepe-002.jpg

 

İTTİFAK TAM YOL

Altıntepe, Cumhur İttifakı ortakları olan MHP Akçaabat İlçe Teşkilatı ile de son derece uyumlu çalışmalar yürüttüklerini ve sık sık toplantılar gerçekleştirerek görüş alışverişinde bulunduklarının da altını çizerek, sahaya da yansıyan bu durumun AK Parti ve MHP tabanından da tam karşılık bulduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset