Çöpler Yeraltına Alınmaya Devam Ediyor

Çöpler Yeraltına Alınmaya Devam Ediyor

Yer Altı Çöp Konteynerleri Montajları Devam Edecek.

Yer Altı Çöp Konteynerleri Montajları Devam Edecek.

Ekim, “Temiz bir Akçaabat  için çalışmalarımız devam edecek”

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, temiz bir Akçaabat hedefiyle çalışmaların devam ettiğini söylerken, “Bu bağlamda yer altı çöp konteyneri montajlarına hız verdik” dedi.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “İlçemizin her yönüyle gelişmesini ve değişmesini istiyoruz, Akçaabat’ın temizliği konusunda da aktif bir şekilde çalışıyoruz.

Kapakları otomatik sistemle kapanan, ayakla açılan pedal sistemine sahip yeraltı çöp konteynerleri ile vatandaşlar konteynere el değmeden daha hijyenik şekilde çöplerini atabilme imkanı buluyor.  Ayrıca bu çalışma ile koku, çöp suyu sızıntısı ve görüntü kirliliğinin önüne geçmiş oluyoruz. Akçaabat’ımızın daha çağdaş bir çehreye kavuşması adına başlatmış olduğumuz bu çalışmamıza ihtiyaç duyulan noktalarda devam edeceğiz. İlçemizin hak ettiği çalışmalara sahip olması adına durmadan çalışmaktayız. Her anlamda bütün birimlerimiz sahada yer almaktadır. Daha temiz bir Akçaabat düşüncesiyle de personelimiz fedakârca çalışmaktadır.” dedi.

akcaabat-copler.jpgakcaabatta-cop-konternir.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Haberler