Çok Özel Kutlama

Çok Özel Kutlama

Yıldızlı TOKİ’den 3Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği

 İlçemiz Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Özel Eğitim Sınıfındaki öğrenciler için pasta kesti.  

Yıldızlı  TOKİ  İlkokulu-Ortaokulunda  Özel Eğitim sınıflarında 4 sınıfta 15 öğrenci öğrenim görmekte.Pasta kesimine Okul yöneticileri Özel Eğitim Öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.

cok-ozel1.jpg

Yıldızlı  TOKİ  İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Turan Atalar ” 3 Aralık Dünya Engelliler Günü hafta sonuna denk geldiği için   özel çocuklarımız için etkinliğimizi bugün yapıyoruz.Özel çocuklarımız bizim için çok değerli.Bu çocuklarımızın geleceğine katkı sunacak her türlü etkinliğin içerisinde okul yönetimi olarak var olacağız.Özel çocuklarımız için sadece 3 Aralık değil her gün özel olarak düşünülmelidir.Bu vesile ile etkinliğimize katılan velilerimize teşekkür ediyorum. Okulumuz Özel Eğitim Öğretmenlerine ve Stajyer öğrencilerimize teşekkür ediyorum.Özel çocuklarımız için bugüne özel pasta hazırlayan velimiz Gülbadem Pastanesi sahibi Coşkun Gülgör’e teşekkür ederim.”dedi. Daha sonra hazırlanan  pasta kesilerek bütün katılımcılara ikram edildi.Toplu fotoğraf çekiminden sonra  etkinlik sona erdi.

       

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler