Çocuklar Velileriyle Stres Attılar

Çocuklar Velileriyle Stres Attılar

Gülbaharhatun Koleji tarafındın düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliği'ne ilgi büyük oldu.

Akçaabat Yıldızlı Beldesi'ndeki Gülbaharhatun Koleji'nin bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cahit Bostan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Sorumlusu Abdulvahap Altın, Gülbaharhatun Eğitim Kurumları Müdürü Zafer Zafer Gömleksiz, İlköğretim müdürü Erdoğan Çivici, okul müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

 

 

 

Şenlikte konuşan Gülbaharhatun Eğitim Kurumları Müdürü Zafer Zafer Gömleksiz, etkinliğin amacının öğrencilerin ders stresinden azda olsa üzerlerinden atmak olduğunu kaydetti. Gömleksiz, “Geleceğimiz olan gençlerimizin yetiştirilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda yaptığımız geleneksel bahar şenliği ile okul, öğrenci ve veli üçlüsünü bir araya getirdik. Eğitim sisteminin daha sağlıklı yürümesi açısından bu etkinliklerin önemli olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık ise, eğitimin önemine vurgu yaparak şöyle konuştu: “Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en önemli eser eğitimli, sürekli gelişen teknolojiye uyum sağlayan gençler olacaktır. Bu anlamda ulu önder Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ancak kaliteli bir eğitimle yükselebiliriz.” dedi.

 

Konuşmaların ardından Vali Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse ve Kolej Müdürü Zafer Gömleksiz Geleneksel Bahar Şenliği'nin açılış kurdelesini birlikte kestiler.

 

Kurdelenin kesilmesinin ardından diğer etkinliklere geçildi. İlk olarak sahneye çıkan Trabzon Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterileri katılımcıları coşturdu.

 

 

 

Daha sonra çeşitli yarışmalar ve folklor gösterileri sunuldu. Gösterilerin ardından etkinlik kapsamında hazırlanan stantlar gezildi. Vali Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık öğrenciler tarafından hazırlanan ilginç çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bahar şenliği kolbastı gösterisiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim