Çocuk Parkları Çoğalıyor

Çocuk Parkları Çoğalıyor

Çocuk Parkları Çoğalıyor

75’İNCİ ÇOCUK PARKI YAPILDI

İlçe genelindeki mahallelerin yeni nesil oyun gruplarıyla donatılması için çalışma başlatan Akçaabat Belediyesi, çocuk oyun parkı yapım çalışmalarına devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda ve belirlenen program dâhilinde bir yandan kentteki kullanım ömrü geçmiş güven arz etmeyen mevcut çocuk oyun parklarını yeni nesil oyun grupları ile yenilenirken diğer yandan da parkı olmayan mahallelere modern çocuk parkları kazandırılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezi-kırsal mahalle ayrımı yapmaksızın yürüttüğü çalışmalar kapsamında çocuklar için yeni oyun alanları yapıyor. Bu kapsamda Akçaabat sınırları içerisinde toplamda 75 adet çocuk parkı yapıldı; mevcut çocuk parkları iyileştirildi. Çocukların hizmetine sunulan modern oyun parkları hem estetik bir görünüme hem de çocukların daha güvenli oyunlar oynamasını sağlayacak bir yapıya kavuşturuluyor.

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİM HERŞEYİMİZDİR”

Akçaabat’taki mahallelerin çehresini değiştirmek, güzelleştirmek ve çocuklar için yeni oyun alanları yaratmak amacı ile çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; “İlçe genelinde çocuk parklarının sayısını arttırmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda parkların çevresine yapacağımız yeşillendirme ve düzenleme çalışmaları ile parklar güzel görünüm kazanırken parklar, yetişkinlerinde çocuklarıyla birlikte zaman geçirebilecekleri yerler haline gelecek. Hedefimiz her mahalleye en az bir çocuk parkı yapmak. Bu doğrultuda mahallelerde çocuk oyun parkı yapılabilecek uygun yerler mahalle muhtarlarımızın da görüşünü alarak tespit ediliyor.” dedi.

c1-003.jpgc2-007.jpgc3-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler