Çınar'dan Sert Eleştiri

Çınar'dan Sert Eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar’ın basın açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar’ın basın açıklaması            

Türkiye Cumhuriyeti devletini yönettiğini iddia eden mevcut iktidar tarafından başlatılan ve haince sürdürülen ihanet ve yıkım projesinin ( açılım projesi) sonuçlarını Ege üniversitesinde gördük.  Tek amacı okulunu bitirmek ve vatanına hizmet etmek olan Fırat Çakıroğlu kardeşimizin haince şehit edilmesine hükümet açılım projesiyle(!)  adeta seyirci kalmıştır. Türk milletinin bağrına hançer gibi saplanan bu olay hükümetin yandaş medyası tarafında da sürece zarar gelmemesi gerekçesiyle sansürlenmiştir. Karşıt görüşlerin kavgası olarak ifade edilen bu olay aslında dağdaki teröristlerin şehirlerde ve üniversitelerdeki faaliyetlerinin bir sonucudur. “Analar ağlamasın” sloganıyla başlatılan bu süreç çözümün değil yalnızca çözülmenin başlangıcı olmuştur. Yandaş medyanız, gazeteleriniz haber değeri yok diyerek, sıradan bir üniversite kavgası olarak gösterdiği bu hain saldırı vicdanlarınızı hiç rahatsız etmedi mi? Türk milliyetçileri olarak bizleri derinden sarsan bu hain saldırıda şehit düşen Fırat Çakıroğlu kardeşimizin ailesine ve Türk Milletine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Diğer yandan ” Vatan toprağı kendi kaderine terk edilemeyecek kadar kutsaldır.”  Parolasıyla hareket eden bizler bu uğurda canımızı bile seve seve verirken ülkeyi yönetenler yurtdışındaki tek Türk toprağı olan Süleyman Şah türbesini adeta kaçarak terk ediyor, bu yetmiyor bir de bunu çok başarılı (!) bir kurtarma operasyonu gibi gösterip göz boyamaya kalkıyor. Ecdadımızı sürekli kirli siyasetlerine alet eden iktidar sahipleri Türk tarihi boyunca, hiçbir dönemde koruyamadığı için kale veya türbe yeri değiştirmeyen atalarımızı hiç mi tanımadılar? Ayrıca taşıma sırasında PKK'nın Suriye kolu olan YPG'den izin alınarak hareket edilmiştir. Bu utanç Türkiye'ye yetmez mi? Bizler sizlere şu soruyu sormadan edemeyeceğiz: Süleyman Şah Türbesinde yaşananlar ülkemizin herhangi bir bölgesinde yaşanırsa orayı nereye taşıyacaksınız? Suriye’den başlayan geri çekilme ve toprak kaybı Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde de devam edecek mi? Bu utanç verici tabloyu Türk milletine adeta büyük bir başarı gibi empoze  edenleri tarih ve yüce Türk milleti affetmeyecektir. Bu ihaneti milletimize yaşatanların derhal gereğini yapıp istifa etmeleri gerekmektedir.

Suriye’de yaşanan bu acı olay sırasında şehit düşen Trabzonlu kardeşimiz Başçavuş Halit Avcı’ya Allah’tan rahmet dilerken;  bir yandan şehadet, diğer yandan siyasi menfaatleri uğruna kefen giyen ihanet. Türk Milliyetçileri olarak bu vahim olayı bizlere yaşatan iktidar sahiplerini ve onları uzantısı olan bölücü şer odaklarını şiddetle kınıyoruz.

           

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset