Çınar'dan Miting Teşekkürü

Çınar'dan Miting Teşekkürü

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, Trabzon’da yapılan mitinge gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, Trabzon’da yapılan mitinge gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Çınar yaptığı açıklamada “MHP Akçaabat ilçe teşkilatı olarak 7 Haziran da gerçekleştirilecek olan Milletvekili Genel seçimleri için bölgemizde partimizin Trabzon adayları ile durmaksızın çalışmalarımıza devam etmekteyiz.Öncelikle 28 Mayıs tarihin de Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin de katılımıyla Trabzon da gerçekleştirmiş olduğumuz mitinge yoğun katılım sağlayan hemşerilerimizin tümüne desteklerinden dolayı teşekkür ediyor saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz.Trabzon da gerçekleştirmiş olduğumuz miting ve bölgemizde halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretler göstermektedir ki Milliyetçi Hareket Partisine Trabzon da ve Türkiye genelinde destek çığ gibi büyümektedir. Türk Milleti yüzünü MHP’ne dönmüştür. Hem Türkiye genelinde hem de Trabzon da halkımızın bize vermiş olduğu destek partimizi Trabzon’da ve Türkiye genelinde zirveye taşıyacak 1.parti olarak iktidarın yolunu açacaktır.” Dedi.

Çınar açıklamasında “Son 13 yıldaki icraatlarıyla Türk Milleti maddi ve manevi yozlaşmaya sürükleyen iktidar tabiri rica ise ülkemizi uçurumun kenarına gelmiştir. Ziyaretlerimizde halkımızın büyük bir çoğunluğunun geçim sıkıntısı ülke sınırlarında gerçekleştirilen ameliyat hızla büyüyen işsizlik kurum ve kuruluşlar arasındaki çatışma adalet sistemindeki eşitsizlik emekli işçi memur ve çalışanların emeğinin karşılığını alamamaları yaşam şartlarının ağırlaşması çürüyen ekonomik veriler bugün ki iktidarın sonunu getirmiştir. İnsanımız kurtuluşu Milli ve manevi değerlerin buluştuğu milletin partisi olan MHP görmektedir .Maalesef bölge insanımızın büyük destek verdiği mevcut iktidar Trabzon’u ve Trabzonluyu unutmuştur.13 yıl boyunca tek başına iktidara taşıdığı yetki verdiği insanlar milletine sırtını dönmüştür. Bölgemize istihdam sağlayacak ekonomiyi canlandıracak bölge insanının sıkıntılarını giderecek hiçbir adım atılmamıştır. Artık mevcut yapıya dur deme bir ders verme vaktidir. MHP Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin imzasıyla hazırlanmış ve Türk Milletinin önüne koyulmuş olan seçim beyannamemiz ülkemizdeki bütün vatandaşlarımızın sıkıntısına hastalığına ilaç olacaktır. MHP hastalığı teşhis etmiş reçeteyi yazmış tedavi başlangıcı için 7 Haziran tarihini vermiştir. İktidar partisi olduğumuz da bütün bu sıkıntıları gidereceğine genel başkanımız Devlet sözü vermiştir. Trabzon’u unutanlara karşı ülkemizin sürüklendiği uçuruma karşı yolsuzluğa ve yoksulluğa karşı kaybolan manevi değerlere karşı kaybolan adalete karşı din tüccarlarına karşı mücahitlikten mütahitliğe terfi edenlere karşı köleleştirilmeye karşı bizimle yürü Akçaabat bizimle yürü Trabzon bizimle yürü Türkiye diyoruz. Unutmayalım ki 7 Haziran da gerçekleştirilecek olan seçimler bir hükümetin tayini değil ülkemizin ve milletimizin geleceği yarınıdır”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.