Çınar "Baştan Yanlış Yapıldı"

Çınar "Baştan Yanlış Yapıldı"

Miraç Çınar "Baştan Yanlış Yapıldı"

 

Akçaabat Hamam Çimeni Çarşısı'nda yaşanan sorunlar ile ilgili konuşan MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, "Proje baştan yanlış yapıldı. Buraya harcanan emek ve paraya yazık. Her gün bir sorun yaşanan bu çarşının sorumlusu projeyi yapanlar ve inşa aşamasında kontrolünü sağlayanlardır. Bu kadar yanlış bir proje yapmaya kimsenin hakkı yok. Neden etrafından 10 metre geriye çekilerek bu binayı yapmadınız. Otoparkı hatalı yapılmış ve girşi çıkışı yok. Şimdi buradaki insanlar isyan ediyor. Bu insanlara yazık değil mi" dedi.

Miraç Çınar "Akçaabat'ta bu gibi birçok yanlış yapıldı ve yapılıyor. Biz bunlara bir Akçaabatlı olarak eleştirilerimizi yapıyoruz. Akçaabat için yaptığımız eleştirler bir Akçaabatlı olarak yapmamız gereken eleştirilerdi. Yanlış olan bir şeye doğru deme şansımız yoktur. Kim Akçaabat için güzel bir şey yaparsa çıkar ona teşekkür ederiz. Bizim Akçaabat'ta yapmaya çalıştığımız siyaset hep yapıcı olmuştur. Hamam Çimeni inşaatında da bu şekilde oldu. Fakat bizi dinleyen maalesef olmadı ve biz haklı çıktık" dedi.

 

Yapılan masrafın milli bir servet olduğunu da ifade eden Çınar "Burada yapılan harcama müteahhitten alınacakmış. Kimden alınacağı çok önemli değil. Sonuçta burada yapılan masraf milli servet değil midir. Bunu kim kontrol etti, nasıl teslim alındı, yaparken neden müdahale etmediler. Bunların hesabını birileri vermelidir" şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler