Cimnastikte 3 Birincil Aldık

Cimnastikte 3 Birincil Aldık

Trabzon Okullar Arası Cimnastik İl Birinciliği Yomra Cimnastik Salonu'nda yapıldı. Yarışmalara okullarımız damgasını vurdu.

 

Trabzon Okullar Arası Cimnastik İl Birinciliği Yomra Jimnastik Salonu'nda yapıldı. Yarışmalara okullarımız damgasını vurdu.

Demirci İlköğretim Okulu'nun yıldız ve minik erkekler kategorilerinde, Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu'nun minik kızlar kategorisinde birinci oldukları turnuvada Salacık İlköğretim Okulu minik erkeklerde ikinci, Hakkı Altuntaş İlköğretim Okulu da minik kızlarda üçüncü oldu.

Demirci İlköğretim 6. kez

Son 5 yılda Trabzon'da gerçekleştirilen jimnastik yarışmalarına damgasını vuran ve erkekler kategorisinde birinciliği kimseye bırakmayan Demirci İlköğretim Okulu Jimnastik Takımları 6. kez aynı başarıyı elde etti. Yıldız ve Minik Erkek Takımlarıyla Trabzon Birincisi olmayı başaran Demirci İlköğretim Okulu bu alanda bir de rekora imza attı.
demirci-mudur.jpg

Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Bektaş'ın çalıştırıcılığını yaptığı takımlarımızdan Yıldız Takımımız Abdulsamet Komar, İbrahim Başaran ve Abdulkadir Başaran'dan, Minik Takımımız da İbrahim Mumcu, Tarık komar, Ahmet Elmas ve M. Ali Başaran'dan oluşuyor.

Takımımızın sporcularından İbrahim Başaran miniklerde, Abdulkadir Başaran yıldızlarda ferdi birincilik, Tarık Komar da miniklerde ferdi üçüncülük kazandı.

Yıldızlı TOKİ 2. kez
yidizli-toki-jimnastik.jpg

Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu Minik kız Takımı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir başarıya imza atarak kategorisinde Trabzon Birincisi olmayı başardı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Behçet Özcan'ın çalıştırıcılığını yaptığı İlayda Delimehmet, Nagihan Dursun, Beyza Ulusoy, Tuğba İpekçi ve Yağmur Öksüz'den kurulu takımımız performanslarıyla göz doldururken, takımımızın sporcularından Beyza Ulusoy da ferdi birincilik kazandı.

Salacık İlköğretim 2. oldu

Salacık İlköğretim Okulu da bu yıl ilk kez katıldığı yarışmalarda bir takım ikinciliği bir de ferdi ikincilik kazandı.

Okul müdürü Osman Kalyon ve Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Bayır'ın eşliğinde yarışmalara katılan Faruk Serdar, Metehan Bir, Umut Akyüz ile Batuhan Serdar'dan oluşan takımımız ile ferdi yarışarak ikincilik alan  Emirhan Buruk,  gelecek yılki yarışmalar için şimdiden hazırlıklara başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor