Çifte Birincilik

Çifte Birincilik

Çifte Birincilik

2015 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle gerçekleştirilen “Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışması ile “Hafızlık Yarışması”nın gerçekleştirilen Bölge Finallerine Trabzon Birincisi olarak katılan iki Kur’ân Kursu öğreticimiz Bölge Birincisi olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Trabzon’da düzenlenen “Kur’ân-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması”nda Trabzon Birincisi olarak Amasya’da yapılan Bölge Finali’ne katılan Söğütlü Mahallesi Kur’ân Kursu Öğreticisi Ümran Akdeniz, burada da birinci olarak 9 Ağustos’ta Bilecik’te yapılacak Türkiye Finali’ne katılmaya hak kazandı.

Trabzon’da düzenlenen “Hafızlık Yarışması”nda Trabzon Birincisi olarak Giresun’da yapılan Bölge Finali’ne katılan Kavaklı Mahallesi Kur’ân Kursu Öğreticisi Meryem Mazlum, burada da birinci olarak 9 Ağustos’ta Uşak’ta yapılacak Türkiye Finali’ne katılmaya hak kazandı.

Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kadın Kur’ân Kursu Öğreticileri arasında düzenlenen iki yarışmada da Trükiye Finali’ne katılmaya hak kazanan Ümran Akdeniz ve Mreyem mazlum’u makamında kabul ederek ödüllendirdi. Müftü Tekin, ilçemize yaşattıkları haklı gururdan ötürü tebrik ettiği iki bayan Kur’ân Kursu öğreticisine Türkiye Finali’nde de başarılar diledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Video