CHP'den Söğütlü ve Salacık'ta Seçim Bürosu

CHP'den Söğütlü ve Salacık'ta Seçim Bürosu

CHPSöğütlü beldesi ile Salacık mevkiinde seçim bürolarının açılışlarını gerçekleştirdi

CHP Trabzon Milletvekili ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğlu, Akçaabat'ın Söğütlü beldesi ile Salacık mevkiinde CHP seçim bürolarının açılışlarına katıldı.

Canalioğlu, yaptığı konuşmada seçmenlerden oy istedi, gördüğü coşkulu kalabalık karşısında vatandaşlarla müzik eşliğinde kolbastı oynadı.

Volkan Canalioğlu, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk, Trabzon İl Başkanı YAVUZ KARAN ve partililerin katıldığı açılış toplantılarında yaptığı konuşmada, "Trabzon Büyükşehir Belediyesini kazanıp Trabzon'da yeniden sevgi tohumlarını ekmeye başlayacağız. Büyükşehir olan Trabzon'umuzun var olan sosyal ve kültürel değerlerini daha da ileriye götürerek, çağdaş bir Kent olma yolunda önemli atılımlar yapacağız. Tüm ilçe belediyelerimizle ortak çalışma içine girerek projelerimizi hayata geçireceğiz ve vatandaşlarımızın mutlu bir çevrede yaşamaları için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Seçimlere çok az bir zaman kaldı, bu seçimler Trabzon ve Türkiye için çok önemlidir. Halkımız yolsuzluklara 30 Mart'ta dur diyecektir" dedi.

CHP Trabzon İl Başkanı YAVUZ KARAN ise, yaptığı konuşmada, Akçaabat Belediyesinde 30 Mart'ta görev değişimi olacağını ve sosyal demokrat belediyeciliğin Akçaabat halkına çok önemli hizmetler vereceğini söyledi. Seçim bürolarının açılışlarının ardından burada bulunan vatandaşlar toplu halde kolbastı oynadı. Volkan Canalioğlu da gördüğü coşkulu kalabalık karşısında kolbastı oynayanlara eşlik etti.

chp-akcaabat-secim-ofisi-acti.jpg

chp-akcaabatta-secim-ofisi-acti1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset