CHP'den Alternatif Kutlama

CHP'den Alternatif Kutlama

CHP'den Alternatif Kutlama

CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Akçaabat Atatürk Anıtı'na çelen sunuldu ve basın açıklaması yapıldı.

İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, gençlik kolları başkanı ve partililerin de yer aldığı basın açıklamasında AK parti hedef alındı.

akcaabat-chp-002.jpg

Hacıoğlu, konuşmasında, "Ulusal kurtuluş savaşımızın meşalesinin yandığı şanlı 19Mayıs gününün 99. yıldönümünde yine Atamızın huzurunda  saygı ve minnetimizi anmak için toplanmış bulunuyoruz. Yakılan bu ateş ve ardından yapılan mücadeleler ülkemizi medeniyet seviyesinde  fersah fersah ilerlere taşımış, gününün, çağının ilerisine geçirmiştir. Ancak bugün , ulusal mücadelemizi veren, gazi meclisimizin artık etkisizleştirildiği bir ortamda yaşamaya başladık.ülkemizde cumhuriyetin kazanımlarının birer birer geriye götürüldüğünü gördüğümüz için üzgünüz. İşte bugün, Atatürk'ün gençliğe hitabesinde olduğu gibi,  mücadeleye atılmak içinde bulunacağımız imkan ve şeraitini düşünmeden ve muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunu bilerek ve bunu ifade etmek için buraya toplanmış bulunmaktayız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset