CHP'de Hedef 1. Parti

CHP'de Hedef 1. Parti

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, yeni yönetimi ile basının karşısına çıktı

Bir süre önce göreve gelen CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, yeni yönetimi ile basının karşısına geçerek genel seçim hedefleri ve Trabzon için kontenjan adaylığı uygulamasının iptal edilmesi konularına açıklık getirdi.

 

Partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Uzun “Parti içi demokrasiyi ve katılımcılığı kurumsallaştırarak, çatışma değil uzlaşma kültürüyle yönetmek bizim partimize özgü bir durumdur. İçinde bulunduğumuz bu günlerde örgütsel anlamda Trabzon’da tam da budur. Tüm örgüt olarak bildiğiniz gibi kontenjan uygulamasına karşı demokratik yollarla genel merkezimizden istekte bulunduk. Trabzon örgütünün bu talebi milletvekilimiz Volkan Canalioğlu ya da aday adayımız Mustafa Aydın’ın herhangi birinin kontenjan adaylığı ile ilgili değildi. Demokratik mücadele ruhumuz sadece kontenjan tepkisiydi. Biz Trabzon il ve ilçe yönetimleri olarak gerek Belediye başkanlığı sürecinde gerekse 24. dönem Milletvekilliği sürecinde bugüne dek yaptığı çalışmalar ve kentimize koyduğu katkılar anlamında sayın Volkan Canalioğlu’na yani Volkan abimize teşekkür ederiz” dedi.

“Milletvekillerimiz ile aday adaylarımızla ve tüm il ilçe örgütlerimizle dimdik ayaktayız” diyen Uzun “Trabzon’da birinci parti olacağız. AKP’nin yoluna taş koyacağız. Yolumuz barış, özgürlük, adalet her alanda mutlu Türkiye ve Trabzon yoludur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset