CHP'de Delege Seçimi Heyecanı

CHP'de Delege Seçimi Heyecanı

CHP'de Delege Seçimi Heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde yıl sonuna kadar gerçekleştirilecek olan İlçe Başkanlığı Seçimi’yle ilgili takvim start aldı. CHP İlçe Başkanlığı’nda, gerçekleştirilecek seçimde oy kullanacak delegeleri belirlemek için sandıklar kuruldu.

14 Kasım’da kurulan ve gün aşırı gerçekleştirilen delege seçimlerinde günde 8 mahallenin delegelerini belirleyecek seçimler yapılırken, gazetemiz baskıya girene kadar 46 mahalleden 30’unu belirleyecek seçimler yapıldı.

Seçimler sürüyor

CHP’de üye olanların mahallelerinin delegelerini belirlemek için CHP İlçe Başkanlığı’nda kurulacak sandıklarda son 2 günde oy kullanacak üyelerin mahalleleri şöyle:

20 Kasım Çarşamba

09.00: Akören, Demirkapı, 11.00: Çolaklı, Salacık, 13.00: Şinik, Yıldızlı, 15.00: Kuruçam, Akçaköy.

22 Kasım Cuma

09.00: Akçakale, Kavaklı, 11.00: Orta Mahalle, Yeni Mahalle, 13.00: Söğütlü, Işıklar, 15.00: Meşeli, Nefsipulathane.

Sandıklar İlçe Binasında

CHP İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, İlçe Başkanlığı Seçimi’nde oy kullanacak 169 delegeyi belirlemek için oy kullanılacak sandıkların mahalleler bazında parti binasında kurulduğunu söyledi. 920 üyesi bulunan partilerinin demokrasiyi en iyi şekilde işletebilmek amacıyla gerçekleştireceği delege seçimini 8 gün içerisinde tamamlamayı planladıklarını belirten Başkan Hacıoğlu, toplam 46 mahalle için sandık kuracaklarını kaydetti.

73 mahallesi bulunan Akçaabat’ta 46 mahalle için kurulacak sandıkların haricinde mahallelerindeki tek üye olan isimlerin doğrudan delege sayılacaklarını hatırlatan Hacıoğlu, 2 üye bulunan mahallelerin delegelerini belirlemek için de 23 Kasım Cumartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında seçim yapılacağını sözlerine ekledi.

5 Başkan Adayı Var

CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı için adaylığı için bugüne kadar 5 kişi adaylığını açıkladı.

Cengiz Bölükbaşı, Bayram Turan, Akif Yılmaz, Mustafa Bak ve Ömer Uzun adaylıklarını açıkladıkları seçimde 2 dönemdir Akçaabat İlçe Başkanı olarak görev yapan Musa Hacıoğlu ise yeniden aday olmayacak

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler