CHP Yaylacık'ta

CHP Yaylacık'ta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat ilçe teşkilatı Yaylacık mahallesinde seçim irtibat bürosunu açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat ilçe teşkilatı Yaylacık mahallesinde seçim irtibat bürosunu açtı.

Açılış törenine; CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul Milletvekili Adayı Umut Oran, İl Başkanı Güzide Uzun, Milletvekili adayları; Haluk Pekşen, Ali Türen Öztürk, Murat Özçilingir, Yavuz Karan ve teşkilat mensubu birçok partili katıldı.

Törende, konuşmalar öncesi herkes  'Milletçe alkışlıyoruz' ritmi tutarak bir süre alkışladılar.

alkisliyoruz.jpg

   Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Mustafa Nadir’in yaptığı törende Nadir, seçim bürosunun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek seçim bürosunun hayırlı olmasını diledi.

umut-oran.jpg

    CHP İstanbul Milletvekili Adayı Umut Oran yaptığı konuşmada herkesin mevcut iktidardan bıkmış durumda olduğunu belirterek,” Bugünden sabahtan beri Trabzon dayım. Gerçekten halkın yoğun bir ilgisi var. Kadın olsun erkek olsun yaşlı olsun herkes bugünkü iktidardan artık bıkmış durumda.  Yeni bir arayış içerisinde.  Aslında bu tabloyu Türkiye’nin her yerinde görüyoruz. Trabzon’da da bu heyecanın olması güzel. Bu nedenle ben Trabzon’da da bu seçimlerde çok iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Bunun için çok çalışmamız lazım. Kararsız çok seçmen var. Kararsız seçmeni ikna etmemiz lazım” dedi.

 

 

 

hamzacebi.jpg

   Cumhuriyet Halk Partisinin 2015 seçimlerine büyük bir hazırlık yaptığını söyleyen CHP Grup Başkan vekili Akif Hamzaçebi, “Cumhuriyet Halk Partisinin 2015 seçimlerine büyük bir hazırlık yaptı. İktidar yürüyüşünü başlattı. 92 yıllık cumhuriyet hayatımızın 13 yılını Adalet ve Kalkınma parti hükümetleri ele geçirdi. Cumhuriyet Halk Partisi elbette her işi yapıyor ama en önemlisi çözüm üretiyor. Emekliye 2 maaş ikramiye veriyor. 2 milyon Suriyeli mülteci var Türkiye’de. Trabzon’da da var.  Bunlara 5 milyon dolar para harcıyor Türkiye. Daha da harcayacak. 2 milyon Suriyeliye 5 milyar dolar harcayan Türkiye her halde emeklisini, 2 maaş ikramiye verecektir. Biz bunu vereceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset