CHP Şikayetçi

CHP Şikayetçi

CHP Şikayetçi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Nadir ve Milletvekili adayı Yavuz Karan,  AK Parti’nin Akçaabat Atatürk parkı alanına bayrak asmasının YSK kararlarına aykırı olduğunu söyleyerek, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’in görevini tam anlamıyla yerine getiremediğini iddia ettİ.

AK Parti’nin Akçaabat Atatürk parkı alanına bayrak asmasını eleştiren CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’in görevini tam anlamıyla yerine getiremediğini iddia ederek, “ Kaymakamımızın, bize, ayyaş diyen bir partinin bayraklarını Atatürk anıtına asılmasına müsaade etmesini içime sindiremiyorum. Ben sadece Kaymakamımızdan bir görev bekliyorum. Kaymakamımızı Yüksek Seçim Kurulunun 236 sayılı kararını uygulamaya davet ediyorum. Bizim Kaymakamımız 236 sayılı kanunu uygulamakta direniyor. Ama ben Mustafa Nadir olarak Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı olarak bu can bu bedende olduğu müddetçe o bayrakları oradan kaldırmak için yasal yollardan mücadelemi örgütümle beraber sürdüreceğime söz veriyorum” dedi.

Milletvekili adayı Yavuz Karan da Mustafa Nadir’i destekleyerek, “ Hiç kimse bizi iki ampul bayrağıyla Akçaabat’ta esir alamaz. Hukuktan isteyenlerle hukuktan, başka dilden konuşmak isteyenle başka dilden konuşuruz. Eğer Akçaabat kaymakamı yasaları yerine getirmezse bizde gider Cumhuriyet Halk Partisi olarak o bayrakları kendimiz sökeriz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset