CHP Seçim Heyecanı

CHP Seçim Heyecanı

CHP Seçim Heyecanı

 

28 Aralık’ta İlçe Başkanlığı için seçim yapacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bu seçimde oy kullanacak delegeleri belirlemek için gerçekleştirdiği seçimi tamamladı. İlçe binasında 14-23 Kasım tarihleri arasında kurulan sandıklarda oy kullanan partili üyeler ilçe başkanlığı için oy kullanacak 174 delegeyi belirledi.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, kurdukları sandıklarda demokratik bir ortamda oy kullanan üyelerinin delegelerini seçtiklerini, 15 mahallede de üye ile delege sayılarının örtüşmesi nedeniyle seçimsiz olarak delegelerin belirlendiğini belirterek, şimdi ise 28 Aralık günü Erol Günaydın Sanat merkezi’nde gerçekleştirecekleri İlçe Başkanlığı Seçimi’nin hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Hacıoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Genel olarak uzlaşı içerisinde seçimleri yapabilmiş olması Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar hedefinde kilitlendiğinin de bir ifadesidir. Üyelerimiz artık delegenin kim olduğundan çok biz partimiz için ne yapabiliriz diye ortak bir hedefinde birleşmiş gözüküyorlar. Bu uğurda bayrağı taşıma noktasında da birden çok arkadaşımızın talipli ve istekli olduğunu görüyoruz. İlerleyen süreçte bu noktada da bir uzlaşının bir birliğin gelmesini bekliyoruz, ümit ediyoruz. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’de iktidarın adayıdır ve cumhuriyetin bozulan ayarlarını yenileyebilecek tek yetkili servistir. O yüzden Cumhuriyetin acilen, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ihtiyacı vardır.

Bizde bütün üyenin bütün delegenin ve göreve talip olacak bütün arkadaşlarımızın bu bilinçte bu sorumlulukta hareket edeceğini yeri geldiğinde Cumhuriyet Halk Partililerin feragat kültüründen gelen insanlar olarak geri durmayı bileceklerini, yeri geldiğinde ise ileri atılmayı da bileceklerini çok iyi biliyoruz.O yüzden biz mahalle delege seçimlerini bir demokrasi şöleni içerisinde geçirdik. İlçe kongremizin de İl kongremizin de buna benzer hatta bunun daha ileriye getirebilecek atmosferde gerçekleşmesini ümit ediyoruz. Bu konuda da üzerimize düşen katkıyı vermeye azami çabayı göstereceğiz.”

chp-akcaabat-baskanlik-yarisi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset