Chp coştu

Chp coştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Akçaabat’ta yürüyüş yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Akçaabat’ta yürüyüş yaptı.

CHP yürüyüşüne; Milletvekili adayları Haluk Pekşen, Ali Türen Öztürk, Ahmet Kaya, Murat Özçilingir, Yavuz Karan ve Mustafa Aydın ile İl başkanı Güzide Uzun, Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ile birçok partili katıldı.

Yaylacık mahallesinden başlayıp Akçaabat tarafına doğru yürüyen partililer halkı selamlayarak alkış tuttu. Akçaabat terminalinde son bulan yürüyüşte adaylar parti otobüsü üzerinden birer konuşma yaparak halka seslendi.

Seçmenden sandığa sahip çıkmasını isteyen 5.sıra milletvekili adayı Yavuz Karan, “ Akçaabat’tan çok güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik. CHP’nin listesinde 2 Akçaabatlı vardır. Biri ben diğeri Ali Türen Öztürk’tür. Ali Türen Öztürk seçilebilir bir yerdedir. Tüm Akçaabatlı hemşehrilerimizden Ali Türen Öztürk’e sahip çıkmalarını istiyoruz. Akçaabat’ın geçmişte 4 yılı bir milletvekili tarafından heba edilmiştir. İkinci kayıp 4 yıla Akçaabat’ın tahammülü yoktur. Ben bu yüzden Cumhuriyet Halka Partisi’ne herkesten oy istiyorum” dedi.

Konuşmasına, yürüyüşe katılan herkese teşekkür ederek başlayan Ali Türen Öztürk, “ Burada İktidarın yürüyüşünü gördük. Çok teşekkür ediyorum sizlere. Akçaabat’ımızı iktidara taşımaya geldik. Akçaabat’ımızın artık bundan sonra kayba tahammülü yoktur. Ali Türen Öztürk, Akçaabat’ı meclise getirecek, sizlere layık olmak için çalışacaktır” şeklinde konuştu.

8 Haziran’da Türkiye’nin özgür bir ülke olacağını söyleyen Haluk Pekşen,” Yarın Türkiyenin siyasi tarihini yazmaya sandık başına hep beraber gideceğiz. Ama biliyoruz ki pazartesi günü Türkiye özgür bir ülke olacak. Artık Türkiye’de insanların yüzü gülmeye başlayacak. Hiç kimse sahte delillerle tutuklanmayacak. Hiç Kimsenin telefonları dinlenmeyecek, Hiç kimseye tuzak kurulmayacak. Emeklilerimiz daha özgür daha mutlu olacak. Geliri olmayan ailelerimiz daha mutlu daha huzurlu olacak. Esnafımızın başı dik olacak. Memurumuz daha özgür olacak” dedi. 

fotogaleri.gif

 

Nesrin BAYRAM / akcaabathaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset