CHP Akpınar Yıldızlı'da Buluştu

CHP Akpınar Yıldızlı'da Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Adayı Volkan Canalioğlu ve Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk Yıldızlı TOKİ’de vatandaşla buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Adayı Volkan Canalioğlu ve Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk Yıldızlı TOKİ’de vatandaşla buluştu.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Akçaabat Belediye Balkan Adayı Ali Türen Öztürk Yıldızlı TOKİ’dedki vatandaşlar ile bir araya geldi.

Akpınar Yıldızlı Restaurant’ta gerçekleşen toplantıya, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Yavuz  Karan “30 Mart hesap sorma zamanı. Trabzon'da bir ilk gerçekleştirecek olan vatandaşlarımızla Akçaabat ve büyükşehir de birbirinden değerli iki insanı belediye başkanı yapacağız" dedi. Cumhuriyeti kurmuş bir partinin mensupları olduğunu belirten Karan, şunları söyledi: "Emekliye 18 lira zam verilmiş. Bir kilo mezgit parası. İşsizlik rakamları yüzde 10 Trabzon'da. 15 bine yakın işsiz kardeşimiz var. Bu koşullar altında seçimlere gidiyoruz. Bu koşullar altında bir belediye başkanı seçeceğiz. Bir belediye başkanından ziyade bir abi seçeceğiz, birlikte ağlayacağımız birlikte güleceğimiz insanları seçeceğiz." Dedi.

chp-akcaabat-adayi-ali-turen-b.jpg

chp-akcaabat-adayi-ali-turen-a.jpg

 

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu da, şöyle konuştu: "Demiryolu getireceğiz dediler ama bununla ilgili hiçbir çalışma yok. Sürmene Çamburnu'nda tershane yapacağız dediler ve 5 bin kişi işe alacaklarını söylediler. Oraya milli serveti gömdüler. 7 senedir atıl durumda değil 5 bin kişi 5 kişi bile işe alamadılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset