CHP Akçaabat’ta seçim bürosunu açtı.

CHP Akçaabat’ta seçim bürosunu açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat ilçe teşkilatı İnönü Caddesinde seçim irtibat bürosunu açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat ilçe teşkilatı İnönü Caddesinde seçim irtibat bürosunu açtı.

Açılış törenine;  CHP Trabzon Milletvekili adayları Ali Türen Öztürk, Ahmet Kaya, Murat Özçilingir, Yavuz Aydın ve çok sayıda partili katıldı.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, açılış töreninde yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, gittikleri her yerde büyük bir ilgi ve alakayla karşılandıklarını dile getirdi.

Açılışta birer konuşma yapan milletvekili adayları şunları söyledi.

yavuz-karan-003.jpg Yavuz Karan:Bugün burada bir seçim bürosu açacağız. Bu açacak olduğumuz seçim bürosunda, yapacak olduğumuz çalışmalar, Cumhuriyet Halk Partisinin 7 Haziranda yapılacak olan seçimde iktidar yapacaktır.

Değerli Akçaabatlılar, Akçaabat bu iktidara çok şeyler vermiştir ve karşılığında en çok cezalandırılan ilçe olmuştur. Yerel seçimlerde 44 bin Büyükşehir oyu 37 bin ilçe belediye başkanına oy vermişiz. Bugün gelmiş olduğumuz nokta Akçaabat’ı Trabzon Büyükşehir belediyesinin bir müdürlüğü haline getirmiştir. Bugün hesap sorma zamanıdır. Bugün bu kente gelip dolaşan iktidar partisine oy isteyen milletvekillerine şunu sorun: 13 yılda bize ne verdiniz? Biz nerden nereye geldik? Siz siyasete girerken 13 yılda AKP iktidarı sizi nerelere getirdi? Lütfen bunları sorgulayın. Bu ülkede 17 milyon insan açlık sınırında, 2 milyon insan yatağa aç giriyor. Ama bir taraftan da AKP’ yle zenginleşmiş insanlar servetlerine servet katıyor.

Şimdi buraya gelecek iki adayları var. Bir tanesi daha önce demişti ki, şu an ki cumhurbaşkanımız için, attan düşen adamdan adam mı olur, diye. Geldiği zaman bunu kendisine hatırlatın. 2. sıra adayı var Balta. Ona da şunu söyleyin, ey Balta ! Türkiye de orman mı bıraktın da sana ihtiyaç olsun. Türkiye’nin arazilerini kendi yandaşlarına TOKİ vasıtasıyla peşkeş çektin. Bugün o peşkeş çektiğin paralarla billboardlara giriyorsun. Kimin parasıyla? Bunlarında hesabını buralarda soracağız.

Şu an hiçbir siyasi partinin seçilebilecek olan yerinde Akçaabatlı yoktur. Sadece Cumhuriyet Halk Partisinde vardır. Bu yüzden tüm Akçaabatlı arkadaşlarımızdan Akçaabat’ın çocuklarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Mecliste bir Bıyıklıoğlu faciası vardı aynı facia ile karşılaşmamak için bize destek verin.

murat-ozcilingir-002.jpg

Murat Özçilingir: Açmış olduğumuz bu seçim bürosunu tüm Cumhuriyet Halk Partisi ve Akçaabat’a hayırlı olmasını diliyorum. Partimizin genel merkezimizin ortaya koymuş olduğu projeler halkımız tarafından benimsenmiş büyük ilgi ve memnuniyetle karşılanmıştır. Toplumumuzun büyük sıkıntılarına çare olabilecek bu projeler, emeklisinden asgari ücretlisine taşeron işçisine, atanamayan öğretmenine toplumumuzun her kesimine hitap edebilecek projelerdir. Bu projeleri hayata geçirmek için sizlerden bir ricamız Cumhuriyet Halk Partisini 7 Haziranda iktidara getirin bu4 yıllık süre içerisinde bu projeleri hayata geçirmek için bize yetki verin. Bizde bu toplumu huzur ve refah seviyesi yüksek bir topluma dönüştürelim.  Biz sizin yüzünüzü kara çıkartmayacağız. Sizi en iyi şekilde temsil edeceğiz ve Cumhuriyet Halk Partisini Trabzon’da birinci ve iktidar yapacağız.

ahmet-kaya-002.jpg

Ahmet Kaya: Açacak olduğumuz seçim bürosunun Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı olacağına inanıyoruz. Uzun yıllar siyasetin içerisindeyim. Gençlik kollarından geliyorum. Akçaabat’ı bu sefer başka gördüm bu hava bu güzellik biz inanıyoruz ki iktidara taşımanın müjdecisi olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi emin adımlarla iktidara geliyor. Bu dönem Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olacak hiç kimse kuşku duymasın. Biz hazırız sizlerde hazırsanız önümüzde hiçbir engel yok. Allah yolumuzu açık etsin

 

 

 

ali-turen-ozturk-002.jpg Ali Türen Öztürk: Değerli Akçaabatlılar, İktidara hazır mısınız? Akçaabat’ı meclise taşıyor muyuz? Bunun sözünü veriyor musunuz? Ekip burada. Bu ekibin tamamı meclise gitmeyi hak ediyor. Hepsi bakanlık yapacak kapasitededir. Örgütümüz seçti bizi sıralamaya koydu sizin önünüze gönderdi. biz görevimizi yaptık sıra sizde, çok kıymetli hemşerilerimde Akçaabatlılarda. Akçaabat’ın gücünü bu sefer Cumhuriyet Halk Partisiyle göstereceğine inanıyoruz.

 

 

kurdele-kesimi-002.jpg Adaylar, açılış konuşmalarının ardından seçim bürosunun açılış kurdelesini kestiler.

chp-adaylar-002.jpg

HABER: NESRİN BAYRAM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset