CHP Akçaabat'ta Kongre Süreci

CHP Akçaabat'ta Kongre Süreci

CHP Akçaabat'ta Kongre Süreci

 

akcaabat-chp-003.jpgCHP’DE SEÇİM HAZIRLIĞI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde Ağustos ayıyla başlayıp Aralık ayında sona erecek seçim takvimi henüz tam belli olmamasına rağmen Akçaabat’ta şimdiden çok adaylı bir seçimin yapılacağı kesinleşti gibi.

HACIOĞLU ADAY DEĞİL

Daha önce aday olmayacağını açıklayan ve gerek il gerekse de ilçede yaptığı toplantılarda partililerinden helallik alan İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu kararının kesin olduğunu ve kendisine düşenin hakemlik yapmak olduğunu söyledi. CHP’nin hiçbir zaman kendisini ileriye taşıyacak isimleri bulmakta zorlanmadığını belirten Hacıoğlu, çok adaylı seçimin demokratik bir ortamın göstergesi olduğunu söyledi.

 

8 AĞUSTOS’TA BELLİ OLACAKCHP

İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu partisinin seçim takviminin Genel Merkez Yürütme Kurulu’nun 8 Ağustos’ta yapacağı toplantıda belli olacağını belirterek, şimdiden aday olacağının sinyalini veren arkadaşlarının mahalle delegeliği seçimlerinden itibaren sürece sahip çıkmalarını istedi.

 

BÖLÜKBAŞI ADAY

Trabzon’da uzun yıllar gazetecilik yapmasının yanı sıra CHP Akçaabat İlçe Teşkilatı’nda Gençlik Kolları Başkanı olarak da görev yapan Cengiz bülükbaşı, yurtdışında tamamladığı hukuk eğitiminin ardından döndüğü ilçemizde yine siyasi hayatın içinde yer alacak. Bölükbaşı yapılacak seçimde aday olmayı düşündüğünü söyledi.

 

TURAN: GENÇLİK HAREKETİ

Halen CHP İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Bayram Turan da yapılacak seçimde aday olacağını söyledi. Turan, 15 yıllık deneyimiyle başını çektiği oluşumu bir gençlik hareketi olarak isimlendirirken, daha şimdiden CHP’yi yapılacak ilk seçimde Akçaabat’ta birinci parti yapacaklarını söyledi.

 

BAK VE YILMAZ DA VAR

Daha önce CHP’den Akçaabat Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Mustafa Bak ile önceki yıllarda CHP’nin çeşitli teşkilâtlarında yöneticilik yapan Akif Yılmaz’ın da CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı için aday olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset