CHP Akçaabat’ta ilk aday adayı

CHP Akçaabat’ta ilk aday adayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan aday adaylığına ilk resmi başvuru bugün gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan aday adaylığına ilk resmi başvuru bugün gerçekleştirildi. Mali Müşavir Ali İlyaz, başvuru evraklarını CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir’e teslim etti. Başvurusundan sonra bir açıklama yapan İlyaz, “Cumhuriyet’in ve sosyal demokrasinin kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Akçaabatlı bir neferi olarak, güzel Akçaabatımızı halkımızla birlikte çağdaş belediyeciliğe kavuşturabilmek için ilk adımı atıyorum” dedi.
İlçeye hizmet aşkı ile dolu olduğunu belirten İlyaz şöyle konuştu: “Halkın huzurundaki adaylık sınavında başka bir arkadaşım da galip çıkarsa aynı azim ve inançla aydınlık bir Akçaabat için tüm gücümle partimin ve arkadaşlarımın yanında zevkle çalışacağım. Tek ihtiyacım, örgütüm karar vermeden kendimi, projelerimi Akçaabat halkına anlatma fırsatının bana tanınmasıdır.”
Daha sonra konuşan CHP İlçe Başkanı Nadir ise şu sözleri sarf etti: "CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı AKP İlçe Başkanlığı gibi evrak kabul memurluğu değildir. Bizim görevimiz Akçaabat halkını gönlüne girmeyi başaran aday adaylarımız raporunu parti yetkili organlarımıza iletmektir. Bizim aday adaylarımızın kaderi genel başkanımızın iki dudağı arasında değil halkımızın gönlünden geçer. Halk kimi istiyorsa biz de onunla Akçaabat’ta yola çıkacağız. Verdiğimiz söz budur, bu sözümüzün de arkasında duracağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset