CHP Akçaabat İlçe Başkanı Nadir'den Kuruluş Açıklaması

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Nadir'den Kuruluş Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, partilerinin 90. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, partilerinin 90. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Nadir mesajında şunları belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Anadolu ve Rumeli müdafaa-i Hukuk Cemiyetinin devamı olarak 9 Eylul 1923 yılında kurulmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisi Ülkenin Kurtuluşunda ve Kuruluşunda , imarında, çok partili hayata geçişte, demokraside, sosyal devletin oluşmasında , kısaca her anlamda ve alanda yapılanmasında emekleri ve emek verenleri ile bugünlere gelmiştir.

Bağımsızlık aşk ve heyecanı ile 90 yıl önce ateş çemberinden çıkmayı başaran Milletimizin o gün yaşadığı heyecan azim ve kararlılığı bugün bizler yüreğimizde hala yaşatıyoruz.

Bu azim ve kararlılıkla Cumhuriyet Halk Partisinin bireyleri olarak Ulu Önder ATATÜRK ve Silah arkadaşlarının bizlere armağan ettiği değerlerle aydınlık ve çağdaş Türkiye Mücadelemize devam ediyoruz.

Bağımsızlığımızı bizlere armağan eden, Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin lideri, partimizin kurucusu, ilk genel başkanımız, Ulu Önder M. Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, tarihi süreç içerisinde kurtuluş mücadelemizde emek veren ve ter akıtan herkesi şahsım ve örgütüm adına minnet ve saygı ile anıyorum. Aynı duygularla, bugün birlikte omuz omuza mücadele yürüttüğümüz tüm partililerimize de ayrıca saygılarımı sunarım.

kadir-yildirim.jpg

CHP Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Kadir Yıldırım’ın açıklamaları.

90 Yıl önce Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Bizlere Hediye Ettiği En Önemli İki Eseri vardır.Bunlardan Birincisi Cumhuriyet Diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisidir.
CHP, Türkiye’nin kurtuluşunu,kuruluşunu gerçekleştiren dünyanın en köklü, Türkiye’ninde en eski siyasi örgütlenmesidir.Bizler bugün 90 yıl önce, kan ve ateş cehenneminin ortasından bağımsızlık aşkı ve heyecanıyla çıkan milletimizin yaşadığı o heyecanı,azmi ve kararlılığı yüreğimizde hala yaşıyoruz.
Bu azim ve kararlılıkla CHP’nin neferleri olarak, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının bizlere armağan ettiği değerlerle,aydınlık çağdaş bir Türkiye mücadelesine devam ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle; Partimizin 90.Kuruluş Yıldönümünde Partimizin Kurucusu, İlk Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah arkadaşlarına, geçmişte ve bugün CHP’ye katkı ve gönül vermiş Tüm halkımıza,ve bugün birlikte omuz omuza mücadele yürüttüğüm yoldaşlarıma Saygı ve Sevgilerimi Sunuyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset