CHP Akçaabat Belediye başkan Adayından Açıklama

CHP Akçaabat Belediye başkan Adayından Açıklama

CHP Akçaabat Belediye başkan Adayından Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk, vatandaşın önüne sandığın gelmesine az bir sürenin kaldığı bugünlerde bazı çevreler tarafından dillendirilmeye çalışan “ittifak” söylentilerine cevap verdi. Başkan Adayı Ali türen Öztürk, “Genelde hükümetten, yerelde ise belediyelerden memnun olmayanların çatısı altında ittifak yapacakları tek adres CHP’dir.” dedi.

Partilerinin Türkiye genelinde olduğu gibi Akçaabat ve Trabzon’da da ikinci parti olduğunu; seçimin kaderini belirleyecek yoğun oy potansiyeli bulunan Yaylacık, Söğütlü ve Yıldızlı gibi yerleşim yerlerinde 2011 Milletvekili Genel Seçimi’nde ikinci parti olarak çıktıklarını, bazılarının “kale” diye nitelendirdikleri yerleşim yerlerinde bile bunun değişmediğini belirten Ali Türen Öztürk, şunları söyledi:

“CHP Belediye Başkan Adaylığı sıfatının yüklediği tarihsel sorumluluğun bilincinde olarak herkesin ‘varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde’ yaşayacağı bir kent kurmak için yola çıktık. Bu yolda ittifakı Akçaabat halkı ile yaptık. Son üç seçimde Akçaabat’ta oylarını yükselten tek partinin adayı olarak bu ittifakın iktidarla sonuçlanacağına olan inancım tamdır. İttifak söylemi ve arayışı içinde olanların tek adresi halkıyla ittifak yapan CHP’dir.” dedi.

Akçaabat’ı olduğu gibi Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanma arzusuyla yola çıktıklarını ve bu yolda halktan büyük destek gördüklerini de ifade eden Başkan Adayı Ali Türen Öztürk, kendilerini güven duymadan yola çıkanların gözlerini CHP’nin oylarına dikmesinin ise acziyetlerinin bir tezahürü olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset