CHP "Akçaabat AKP'den Kurtulacak"

CHP "Akçaabat AKP'den Kurtulacak"

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye başkan Adayı Ali Türen Öztürk, Akçaabat şehir merkezinde çalışmalarını sürdürüyor.

 

Ali Türen Öztürk ve İlçe Başkanı Mustafa Nadir’in de yer aldığı seçim gezisi ile ilgili açıklama yapan Mustafa Nadir, Akçaabat’ın sorunlarını iyi bildiklerini ve bu yönde derslerine iyi çalıştıklarını belirtti.

ali-turen-ozturkjpg.jpg

Nadir yaptığı açıklamada “Yerel seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın bize gösterdiği ilgi alaka ve güler yüz, AKP Belediyeciliğinin sonunun geldiğini gösteriyor. Biz dersimize çok iyi çalıştık. Akçaabat'ı ve sorunlarını iyi biliyoruz. Siyasi rakiplerimizi küçümsemek için değil, bir gerçeği iddialı bir şekilde tüm kamuoyu ile paylaşmak için söylüyorum. İlçemizde yerel seçimlere en hazır ve hazırlıklı parti biziz. Halkımızın yüzünde de bunu okumak bizi çok mutlu etmektedir. Bizim Akçaabat'ımıza yalan değil, hizmet borcumuz vardır. Allah'ın izni Halkımızın destekleri ile İlçemizde başaracağımıza olan inancımız tamdır. Biz laf değil, sorunlarımıza çözüm projeleri ürettik, üretmeye de devam ediyoruz. Halkımızın bizi anladığını anlıyoruz. Kendimizi anlatmaya da devam ediyoruz. Kendine güvenen siyasi rakiplerimiz de varsa, bir açık oturumda hep birlikte halkın huzuruna çıkmaya da varız. AKP isterse tüm aday adayları ile birlikte gelsin. Yazılı- sözlü- uygulamalı kısaca her türlü sınavla her ortamda iktidara en hazır ve en yakın parti olduğumuzu ispata hazırız. Büyük şehir adayımızda İlçe adayımızda Halkın adaylarıdır. 30 Martta Halkımızla birlikte halkın adayları kazanacak, biz kazanacağız, Akçaabat kazanacak” dedi.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset