CHP Adayı Öztürk Tütünspor'da

CHP Adayı Öztürk Tütünspor'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye başkan Adayı Ali Türen Öztürk, Tütünspor Kulübünü ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye başkan Adayı Ali Türen Öztürk, Tütünspor Kulübünü ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, meclis 1. Sıra adayı Aslan Güner ve parti yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette konuşan CHP Adayı Ali Türen Öztürk, projeleri hakkında bilgi verdi. Türen Akçaabat’ta spora ve spor kulüplerine gereken desteği vereceklerini ifade etti. Türen Akçaabat’a kapalı yüzme havuzu yapacaklarını belirterek ”deniz kenarında oturan çocuklar bile yüzme bilmiyorlar. Her zaman spor kulüplerinin yanında olacağız. Amatör kulüplere ve spor kulüpler gereken desteği vereceğiz unu bilin. Akçaabat belediyesinin yılda on günlük gelirini spor kulüplerine aktaracagız. Yapılacak olan katlı otoparklardan yapacak olduğumuz düğün salonların işletmelerini bir komite oluşturarak sizlere devrederek elde edilen geliri de spor kulüplerine eşit şekilde dağıtacağız ”dedi.

Ali Türen Öztürk Akçaabat Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk'ü de ziyaret etti.

Öztürk; yapacak olduklarının yasal olduğunu belediyelerin  böyle bir yetkisinin olduğunu belirterek” Cambazlık yapmaya gerek yok.Profesyonel  takımlarımızın oynayacağı bir sahası bile yok .Fatih stadyumu neye karşılık verildi.Akyazı’da Trabzonspor’a yapılacak stadyum  için Akçaabat Sebatspor , Tütünspor olarak faydalanabilecek miyiz?Bu saha devletin bütçesinden  yapılmıyor?. Akyazı’ya karşılık verilen tesislerin parasından yapılıyor. Biz devletin bütçesinden spora katkı sağlanmasını istiyoruz. Fatih stadyumu devredilirken bana sorulması lazım ben orada futbol oynadım. Bende oranın anısı var. Mutlak suretle burada yaşayan insanlara sorulmalı. Ben yaptım oldubitti mantığı ile olmamalı. Sahanız yok maçlarını gidip Beşikdüzü’nde oynuyorsunuz. Ben onları tebrik ediyorum nüfusları bizim dörtte birimiz kadar ama onların salonu var. Bizim yok burada bir tane spor salonu yok bunun sorumlusu kimdir. Bunun sorumlusu merkezi hükümet değildir. Merkezi hükümet oraya yapmışsa buraya yapar. Sorumlusu buradaki yerel yöneticilerdir. Buraya bu hizmeti getiremeyen arsa temin edemeyen onların önünü açmayanlardır” dedi.

Tütünspor kulübü başkanı Fazıl Tüylü Belediyenin birçok yatırımı yapabileceklerini belirterek ” bunun birçok örneği var. Sahilde yapılan hamam çimeninin altı çok rahatlıkla spor amaçlı değerlendirilebilinirdi. Birbirimizden çok uzağız. Bur da bizimde suçumuz var. Onların spora bakış açıları çok iyi değil ama bizde bir şeyler istemeye gittik. Katkı sağlamak için gitmedik “dedi. Tüylü kendilerin ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ve Başkan adayı Ali Türen Öztürk’e teşekkür etti.

ado_1803.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor