Çevreye Dikkat Çektiler

Çevreye Dikkat Çektiler

Çevreye Dikkat Çektiler

Dünya Çevre Günü etkinliği kapsamında çevre duyarlılığı konusunda farkındalık sağlamak amacıyla  Akçaabat ilçesi Mersin Plajında (yüzme alanı) çevre temizlik etkinliği yapıldı.

Etkinlik öncesi İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA yaptığı konuşmasında; “ Çevre kirlenmesinin insanın doğaya verdiği zarar olduğunu, doğanın korunmasını ve tahribatının engellenmesinin zorunlu olduğunu, gelecek nesillere iyi bir çevre bırakmak için kirlenmeleri mutlaka önlemek, yeşil ve temiz alanları koruyup çoğaltmak gerektiğini, bilinçsizce sağa sola attığımız plastik ürünlerin doğada 400 yıl kadar çürümeden kalabildiğini, karşı karşıya kaldığımız tehlikenin boyutlarını biraz olsun anlamamız gerektiğini ve bu doğrultuda çevrenin kirlenmesini önlemek için üzerimize düşen görevleri mutlaka yapmamız gerekmektedir” dedi.

Etkinliğe ayrıca, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Köksal Hamzaoğlu, Akçaabat İlçe Sağlık Müdürü Dr. Alper Kalkışım, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. DR. Esin Sayın, Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz Kara, İl Sağlık ve Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü İle Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Personelleri katıldı.

cevereye-dikat-cektiler1.jpgcevereye-dikat-cektiler2.jpgcevereye-dikat-cektiler3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler