Cemil Usta'ya Validen Baskın

Cemil Usta'ya Validen Baskın

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Akçaabat Cemil Usta Et ve Et Ürünleri İşleme Tesisini gezerek incelemelerde bulundu.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Akçaabat Cemil Usta Et ve Et Ürünleri İşleme Tesisini gezerek incelemelerde bulundu.

İşadamı Cemil Kalkışım ve diğer çalışanları ile tesisi gezen Vali Öz, Trabzon’un marka değeri açısından önemli potansiyelinin olduğunu belirterek, “Özellikle köfte, tereyağı, ekmek, peynir ve belli konularda markalaşmış ürünlerimiz var. Bu markaları koruyarak geliştirmemiz lazım. Bunu iyi korumak için de kurumsallaşmış firmalara ihtiyaç var. Marka değerlerimizi ayakta tutabilmemiz için beslendikleri kaynağı sürdürebilir hale getirmemiz lazım” dedi.

akcaabat-cemil-usa-kofte.jpg

İlimizde bu alanda güzel çalışmaların olduğunu ifade eden Vali, “Restoran ve hizmet sektörüyle başlayıp yavaş yavaş imalata ve toptancılığa yönelen firmalarımız var. Buna en güzel örnek işte bugün ziyaret ettiğimiz Cemil Usta Tesisleridir. Türkiye ve Trabzon olarak bu tür markalar oluşturmaya ihtiyacımız var. Bu tesisimizin ürettiği ürünlerini çeşitlendirerek çoğaltması gerekir. Örneğin süt ürünlerine de yönelinmesi, sucuk, pastırma ve kavurma gibi ürünler üretilmelidir. Bu anlamda sizlerin çalışmalarını önemli buluyorum ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Cemil Usta (Kalkışım) ise, Vali Öz ve beraberindekilerin tesislerini gezmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Şirketlerimizde 300’e yakın insan çalışıyor. Valimizin bizleri ziyaret edip onurlandırması bizi daha da bu konuda şevk vermiştir, kendilerine teşekkür ediyorum. Devamlı yenilikleri takip edip tesislerimizi büyüterek hem istihdamı, hem de ürün çeşitliliğimizi artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler