Cemil Usta Bursa'da

Cemil Usta Bursa'da

Cemil Usta Bursa'da

Akçaabat'ın lezzet markası olan Cemilusta, ülke genelinde şubeleşmeye devam ediyor. Cemilusta Köfte Balık şimdi de Bursa'da.

Akçaabat'ta Cemil Usta markasıyla başlayan lezzet duraklarına bir yenisi daha Bursa'da eklendi. Bursa'da 11. Şubesiyle hizmete başlayan Cemil Usta, Akçaabat köftesi başta olmak üzere Karadeniz mutfağının lezzetlerini müşterileriyle buluşturuyor. Bursa Nilüfer-Meşelipark'ta hizmete giren Cemil Usta Köfte Balık, 700 kişinin aynı anda yemek yiyebileceği bir alanın yanı sıra içerisinde toplantı salonu da yer alıyor.

Tüm ürünler Trabzon'dan

Türkiye genelinde 11. Şubesini açan Cemil Usta Restaurant, tüm şubelerindeki gıda ürünlerini Trabzon'dan alıyor. Kendi kurduğu lojistik ile ürünlerini soğuk hava depolu araçlar ile şubelerine ulaştırıyor.

Cemil Kalkışım "Karadeniz Mutfağına İlgi Büyük"

Cemil Usta markasının kurucusu cemil Kalkışım, son yıllarda Karadeniz mutfağına ilginin büyük olduğunu ve bu yönde yatırım yaptıklarını belirtti. Kalkışım "Cemil Usta olarak 11. Şubemizi Bursa'da açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Son dönemde Karadeniz mutfağına özellikle de Trabzon yemeklerine ayrı bir ilgi var. Tabi bunda Trabzon ve Akçaabat'ta ki lokantaların payı büyük. Biz de bu lezzeti Bursa'ya taşıdık. Başta Akçaabat köftesi olmak üzere,  Karadeniz'den getirdiğimiz doğal ürünler ve geleneksel lezzetlerimizi  ülke geneline yaymayı amaçlıyoruz" dedi.

bursa-cemil-usta.jpg

cemil-usta-bursa.jpg

cemil-usta-bursa-subesi.jpg

cemil-usta-bursa-subesi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler