Çelik'ten Farklı Açıklamalar

Çelik'ten Farklı Açıklamalar

Çelik'ten Farklı Açıklamalar

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akcaabat ilçe Başkanı Adem Çelik, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adem Çelik, yaptığı yazılı açıklamada;geçmişte yapılanları unutmadıklarını belirtti.

Adem Çelik “Göreve geldiğimiz kısa sürede Akçaabat halkı ile bütünleşerek, halkımızı dinliyor sorunlarımızı ve çözüm önerilerini dikkatle takip ediyoruz. 

15 Temmuz sürecinden sonra ülkemizde yeni bir siyasi süreç başlamıştır. 15 Temmuz’dan önce Milliyetçi Hareket Partisi’nin söylemleri, uyarıları, tavsiyeleri hükümet ve AKP tarafından hiç dikkate alınmamıştır. Genel başkanımız başta olmak üzere, milliyetçilere, ülkücülere ve hatta şehit yakınlarına söylediklerini unutmadık. Kamuda çalışan camiamıza gönül veren, vatanı ve milletine aşık olan; milliyetçi ve ülkücü kardeşlerimizin ne kadar ezildiğini, dışlandığını, ayrıştırıldığını; personel alımı, atamalar da liyakatin hangi sendikalar ve AKP il ve ilçe teşkilatlarından yapıldığını unutmadık. Ancak 15 temmuz sürecinde görüldü ki ülkenin ve devletin beka sorunu olduğu ve her Türk vatandaşının yapması gerekeni MHP yapmıştır. 

Milliyetçi Hareket Partisi AKP’nin değil devletin yanında olmuştur. Güvenlik, dış politika ve ülke yönetiminde bir kaosun oluşmaması , millet, devlet ve vatan için hükümete destek vermiştir. 2001’li yıllarda MHP’ye yapılanları bizler AKP ve hükümete yapmadık. Çünkü bizler Türk Milliyetçisiyiz, Türklüğün teminatıyız, MHP de Türkiye’nin teminatıdır. Elbette ekonomik, sağlık, refah ve halkın huzuru ile ilgili, milletin temel ihtiyacı olan gıda, yakıt, yiyecek ve giyimdeki fiyat artışları ile asgari ücretin altında ezilmelerini unutmadık, hesabı sorulacaktır. Eğitim alanında reform diye övündükleri ve her bakan değişikliğindeki yeni reformları sınavları neden iptal ettiklerini unutmadık. Tarım ve hayvancılık alanında yapmış oldukları reformlar sayesinde halkımızı köylüyü, çiftçiyi bitiren, hormonlu gıdalara mahkûm edilen sonucunda ülkenizdeki onkoloji hastanelerini sayısının arttığını unutmadık” dedi.

 

Yerel yönetimler ile ilgili yaptığı açıklama ile ironi yapan Başkan Çelik “Bölgemizdeki yerel yönetimlerin başarılı çalışmaları ile bölge halkının ve Akçaabatlının huzuru ve yaşam kalitesi artmıştır. Köylümüz ve çiftçimiz üretim maliyetlerinin pahalılığına bağlı olarak, mısırdan, kota koyulan tütünden, fındıktan yani gelir kaynağı olan tarımdan vazgeçmiş rahata ermiştir. Esnafımız 10-20 yıl önce bulunduğu 50 m2 lik dükkânını 500-1000m2 lik bir dükkana taşıyıp işini büyültmek istiyor ancak dükkan bulamayıp ilçemiz dışına kaçıyor. Böylelikle Akçaabat işsizlik artıyor gençler evde oturuyor.

Akaryakıt fiyatlarından dolayı bir kısım vatandaş aracını evinin önünde bırakıyor, şehir merkezinde otopark sorununa çözmüş olmuş oluyor. Ayrıca akşam dönüşünde de evin önünde otopark sorunu yaşamamış oluyor. İlçemizde 3000-5000m2 ve iş merkezleri olmadığından buralara büyük yatırımcılar gelmiyor işsizlik hat safhada,  Sahilde bulunan dolgu alanımızın %20 si halkın hizmetinde.  Akçaabatlı hemşerilerim sizleri yönetenler, huzur ve refahını artıranlar nerede oturuyor; Yaylacık’tamı, Ortamahalle’demi, Yenimahalle’de mi yoksa ilçemize yeni katılan beldelerde mi?

Kapımız Herkese Açık

Başkan Çelik “Sonuç olarak bu tespitleri yapmamızda bize katılan Akçaabatlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bize bu kısa sürede göstermiş oldukları ilgiye canı gönülden teşekkür ediyorum. MHP ilçe binamız tüm Akçaabatlı hemşerilerimin evi olacaktır. Kapısı herkese açık olacaktır”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset