Çelik Güven Tazeledi

Çelik Güven Tazeledi

Çelik Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat İlçe Olağan Genel Kurulu yapıldı

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleşen kongre, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Divan başkanlığını İbrahim Çakır’ın yaptığı kongreye, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ve partililer yer aldı.

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu yaptığı konuşmada “Daha önce başbuğ Alparlan Türkeş’i eleştirenler bugün Devlet Bahçeli’yi eleştiriyor. Biz neden cumhur ittifakını destekliyoruz. Biz bu ülkenin çimentosuyuz, bu ülkenin omurgasıyız. Sandıkta güçlü olmalıyız. Biz kendi kendimiz eleştiriyoruz. Bundan vazgeçmeliyiz. Biz kendimizi eleştirelim ama kendi içimizde eleştirelim. Milletimiz ve devletimiz için Cumur ittifakının içerisinde olduğumuzu biliyoruz’ dedi.

MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik yaptığı konuşmada “Milliyetçi Hareket Partisi olarak cumhur ittifakının her zaman yanında olduk ve bundan sonra olmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin birlik ve beraberliği için oluşan Cumhur ittifakının sonuna kadar yanında olacağımızı buradan bir kere daha deklare ediyoruz. Hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Bugünden itibaren geliyor ülkücüler şarkısını söyleyeceğiz. İnşallah bir sonraki seçimde Trabzon’dan milletvekili çıkartacağız” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, kongrede yaptığı konuşmada kongrenin Akçaabat’a hayırlı olmasını dileyerek  “Cumur ittifakı bir seçim alma ittifakı değil, Dünya’ya karşı dik duruşun ittifakıdır. Bu yolda hepimiz  gayret gösterip bu ittifakın bir bütün içerisinde Türk milletine faydalı olması için gayret göstereceğiz” dedi.

mhp-kongresi-akcaabat.jpg

akcaabat-mhp-ilce-baskani-adem-celik.jpg

akcaabat-mhp-kongresi.jpg

akcaabat-mhp-yonetimi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler