Çavuş "Bunun Adı Vefasızlık"

Çavuş "Bunun Adı Vefasızlık"

Çavuş "Bunun Adı Vefasızlık"

AK Parti'de 3 dönem Akçaabat ilçe başkanlığı yapmış olan Osman Çavuş, Cumhurbaşkanının Trabzon'daki etkinliğine alınmamasına sert tepki gösterdi. Osman Çavuş "Bunun adı vefasızlıktır, Bunu Kabul etmiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyaretler yapmak üzer Trabzon'daydı. Erdoğan'ın programlarından birisi de Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezin'de yapıldı.  Program için mesaj gönderilenler arasında yer alan ve programa katılmak üzere Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'ne giden ve içeri alınmayan AK Parti Akçaabat eski ilçe Başkanı Osman Çavuş, olaya sert tepki gösterdi. Çavuş "Bunun adı vefasızlıktır, ben bunu kabul etmiyorum" dedi.

Konuyla ilgili görüş aldığımız Osman Çavuş, Cumhurbaşkanına güç katmak, destek vermek için il dışından program için geldiğini,  buna karşılık yapılanlara anlam  veremediğini ifade etti. Çavuş "Ben il dışından Cumhurbaşkanımıza destek olmak ona güç katmak, onu yalnız bırakmamak için Trabzon'a geldim. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'ne vardığımda görevli listede ismimizin olmadığını ve içeri giremeyeceğimizi ifade etti. Ben de, ısrar etmedim ve oradan ayrıldım. Kapıda teşkilat başkanı Uğur Aydın, bu olaya şahit olduğu halde hiç müdahalede bulunmadı. Uğur Aydın'ın bu olaya hiç tepki vermemesi beni tahkik etti ve Aydın'a da bu tepkimi  gösterdim" dedi.

Bu yapılan bir vefasızlıktır, yanlıştır. Bunu kabul etmiyorum" dedi.

İçeride birçok kişi alınmasına rağmen kendisin alınmamasını içine sindiremediğini de ifade eden Osman Çavuş "Biz bu Parti'nin görevlisi değil, biz dava adamıyız. Biz fotoğraf çektirmek için içeriye girmeyecektik. Ben 2002 ruhlu AK Partiliyim. Fotoğraf partilisi değilim ve dava adamıyım. Madem içeriye almayacaktınız neden buraya çağırdınız. Ben 2003 yılında ilçe başkanıyken çocuğum 6 yaşındaydı. O şuan gençlik kollarında içeri girebiliyor ve ben içeri alınmıyorum. Onun yanında içeri alınmamam onur kırıcı bir olaydır "şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler