Büyükşehir’den 85 bin ton asfalt

Büyükşehir’den 85 bin ton asfalt

Büyükşehir’den 85 bin ton asfalt

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon il genelinde 85 bin asfalt serdiğini kaydederken bu yıl ki hedeflerinin il genelinde 220 bin ton asfalt sermek olduğunu ifade etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon il genelinde asfaltlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfalt sezonunun açılmasının ardından bugüne kadar il genelinde 85 bin ton asfalt serme çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılı içerisinde 220 bin ton asfaltlama çalışması yapmayı hedefliyor.

asfalt.jpg

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şunları söyledi:

“Asfalt sezonu her ayıl Mayıs ayı sonu itibariyle açılırken Trabzon’umuzun ihtiyaçlarını çok iyi bildiğimiz için bu yıl asfaltlama çalışmalarına Mayıs ayı başında başladık. Saha koşulları uygun olduğu sürece çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. İl genelinde şu ana kadar 85 bin ton asfaltlama çalışması yaptık. Bu yıl sezona başlamadan hedefimizi 220 bin ton olarak belirledik ve bu hedefimize ulaşmak için her açıdan tüm gayretimizi ortaya koyuyoruz. 220 bin ton asfalt Trabzon için büyük bir rakamdır. Bu çalışmanın bu şekilde Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl tekrarlanacağını düşünürsek 5 yılın sonunda, yürütmekte olduğumuz betonlama ve yol bakım çalışmalarıyla birlikte Trabzon’umuza yol sorunlarının büyük ölçüde ortadan kalkmış olacağını görebiliyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler