Büyükşehir, Muhtarlarla Buluştu

Büyükşehir, Muhtarlarla Buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilçe mahalle muhtarları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilçe mahalle muhtarları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Akçaabat’ta  mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.Akçaabatlı mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yapan Başkan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’u geleceğe hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve Belediye Meclis Üyesi Erhan Nadir’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, Akçaabat’ın tanıtımı ve kalkınması için bu kentini işlevini arttırmak istediklerini kaydetti.

Muhtarların sorunlarını dinleyen ve muhtarlara Büyükşehir’in çalışmaları hakkında bilgi veren  Gümrükçüoğlu, 5 yıllık görev süreleri sonuna kadar Trabzon genelinde 250 milyonluk asfalt ve beton yol yapmayı planladıklarını, ihtiyaca göre bunu 300 milyona çıkarabileceklerini söyledi.

Trabzon genelinde bu yıl 100 milyonluk asfalt, beton yol yanı sıra su ve altyapı çalışması yapmayı planladıklarını söyleyen Gümrükçüoğlu “İlçe belediye başkanlarımız ve mahalle muhtarlarımızın taleplerine göre yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan tüm ilçelerimizde ve mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yatırımları adaletli bir şekilde dağıtmaya gayret edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler