Bunun Adı Rezillik

Bunun Adı Rezillik

Bunun Adı Rezillik

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde meraklı bekleyiş sona erdi ve Akçaabat Belediye Başkanlığı için Osman Nuri Ekim açıklandı. Osman Nuri Ekim’in aday gösterileceği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday tanıtım töreninden bir gün önce akşam saatlerinde belli oldu. Tam da bu saatlerde sosyal medyaya bazı paylaşımlar düşmeye başladı. İddialar yenilir yutulur cinsten değildi. Özellikle twitter hesapları üzerinden Osman Nuri Ekim’in 2013 yılında yapmış olduğu ve açıkça Fetö’ye karşı çıkan twitleri başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve birçok yönetici kademesindeki kişilere etiketlendi.  Yapılan twitlerde Osman Nuri Ekim’in Fetöcü olduğu algısı yaratılmaya çalışıldı. 

Konu gündeme düşmeye başladığı sıralarda Osman Nuri Ekim,  Milletvekili Adnan Günnar ve bazı il yöneticileri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday tanıtım toplantısı yapacağı Hayri Gür Spor Salonu’ndaki hazırlıkları inceliyordu. Konu Osman Nuri Ekim’e soruldu ve olayın gerçeği öğrenildi.  Bir yöneticinin  ‘Bunlarda bir şey yok, sen eleştirmişsin ama bunu herkes anlamaz sil sen onları’ demesi üzerine ani refleks ile paylaşımları sildi. Paylaşımların silinmesi de yine rakipleri tarafından ‘Suçu olmasa silmezdi’ şeklinde eleştirilere neden oldu.

Ekim, “Hayatımın Hiçbir Döneminde Cemaatle İrtibatım Olmadı”
Konu hakkında görüş aldığımız Osman Nuri Ekim,  hayatının hiçbir döneminde bu örgüt ile bir araya gelmediğini belirterek “eleştirilerin haksız ve incelenmeden yapıldığı kanaatindeyim. Hayatımın hiçbir döneminde bu örgüt ile olmadım.  2013 Yılında atmış olduğum twitlerde bile onlara karşı olduğum açıkça ortadadır. O twitleri iyi incelemek gerekir” dedi.

 

Peki Gerçek Nasıl;

osman-nuri-2.jpg1.Paylaşım 18 Aralık 2013 Tarihli.  Yani 17-25 Aralık haftası. Bu haftada neler olduğu herkesin malumu. Bu süreçte Osman Nuri Ekim Samanyolu Haberin, Fethullah Gülen’in Avukatından önemli açıklama “İddialar Kesinlikle Asılsız ve Mesnetsizdir” şeklinde açıklaması yer alıyor. Osman Nuri Ekim bu açıklamayla dalga geçerek “Mırın Kırın Havası” diye paylaşıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

osman-nuri-1.jpg2.Paylaşım ise bundan 2  gün sonra 20 Aralık 2013 tarihli.
Bu paylaşımda ise o dönem başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’ın  ATV ve A Haber televizyonlarının ortak canlı yayınına konuk olduğu ve “Dersaneler Konusunda Geri  Dönmeyeceğiz” haberinin zaman gazetesi linkidir.  Yani o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları paylaşılmış ve dersanelerin kapatılmasına destek verilmiştir.

 

 

 

 

 

Kimlerin Yaptığını Biliyoruz.

Konuyla ilgili görüş aldığımız AK Parti’de bir yönetici “araştırmadan, incelemeden, okumadan, bel altı vurmak, Akçaabat’ı tartışılan bir ilçe haline getirmek kimin haddine. Biz meclis üyeliğine aday olanların bile güvenlik araştırmasından geçmesini istiyorken, bir ilçe adayı için bu soruşturmanın yapılmadığını mı sanıyorlar. Bu paylaşımlar daha önceden hazırlık yapılarak paylaşılmış. Kimin ve hangi amaçla yaptıklarını biliyoruz. Bu kişiler hakkında parti disiplin kurulları gereğini yapacaktır” dedi.

 

Adayımızın Arkasındayız

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise yaptığı açıklamada Osman Nuri Ekim’e destek verdi.

Revi “Cumhurbaşkanımız adayımızı açıklamıştır. Akçaabat ve Büyükşehir meclis üyeliği yapmış olan adayımız ile ilgili gerekli güvenlik soruşturması yapılmış olup sakınca görülmemiştir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler