Bulutlar Mobilya Söğütlü'de

Bulutlar Mobilya Söğütlü'de

Alfemo Söğütlü'de hizmete açıldı.

Haber ve Fotograflar:Derviş ALTUNTAŞ

 

Bulutlar Mobilya Söğütlü Adnan Kahveci Bulvarı’nda Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle hizmete açıldı.

 

Trabzon’un marka şehir olma hedefine katkıda bulunma çabasında olduklarını dile getiren Bulutlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bulut, “Bu hedef doğrultusunda bu tesisi hizmetinize sunmuş bulunmaktayız” diye konuştu.

 

Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen ise açılışta yaptığı konuşmada,  Bölgenin geleceğinin aydınlık olduğunu ve bu tür yatırımların bölgeye yeni bir ivme kazandıracağını ifade ederek "Bu yatırım çok güzel oldu. Ama bu mobilyaları bizim bölgemizde de üretebilirsek sadece satış yapanlar değil çalışan insalarımızda kazançlı çıkmış olur. Bunun için Şinik OSB'ni hayata geçireceğiz. Orada da bu mobilyaların imalatının yapılmasını istiyoruz" dedi.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı böylesine önemli bir yatırım yapan Bulut’u kutladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat