Bu Yatırıma Yazık Değil Mi?

Bu Yatırıma Yazık Değil Mi?

Bu Yatırıma Yazık Değil Mi?

Akçaabat Söğütlü Deresi üzerinde  bir süre önce inşa edilen köprü adeta kaderine terk edildi. Kaplama taşlarının yerlerinden söküldüğü, birçok kısmının ise kırıldığı köprü adeta ölü yatırım olarak görülüyor.

Akçaabat  Haçkalı Baba Devlet Hastanesi ile Söğütlü Atletizm Stadyumu arasında inşa edilen demir köprü adeta kaderine terk edilmiş durumda. Devlet Su İşleri tarafından inşa edilen ve Akçaabat ile Söğütlü sahilini yürüyüş bandı olarak birbirine bağlamayı amaçlayan körü, bakımsızlıktan adeta viraneyi andırıyor. Nerdeyse hiç kullanılmayan köprünün monte edilen kaplama taşların bir çoğu yerinden sökülürken, bazılarının ise kırık olduğu gözlerden kaçmadı. Zamanında Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli ile Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen arasında yer seçimi konusunda da ihtilafın yaşandığı köprüyü görenler ise "devletin boşuna giden parası" şeklinde yorum yapmaktan kendini alamadı.

Vatandaş Tepkili

Köprünün içler acısı halini gören vatandaşlar ise yetkileri duyarsızlıkla suçladı. Vatandaşlar "Bu köprüye yapılan yatırıma yazık. Yapan hangi kurum ise neden buraya sahip çıkmıyor. Devletin parasını bu şekilde heba edilmesi günah değil mi" şeklinde tepki gösterdiler.

fotogaleri.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler