Bu Gidişle Heba Olur

Bu Gidişle Heba Olur

Bu Gidişle Heba Olur

Akçaabat’ta yapımı tamamlanan ve kısa bir süre önce resmi açılışı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından hizmete açılan Akçaabat Millet Bahçesi, yüklenici firmanın tüm eksiklerini tamamlamasının ardından Akçaabat Belediyesi’nin sorumluluğunda olacak. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Millet Bahçesi için gerekli yazını belediyeye ulaştığını ve bakım, onarım ve diğer sorumluklarının Akçaabat Belediyesi tarafından karşılanacağını açıkladı.

Aylık Gider Yaklaşık 50 Bin TL

Akçaabat Belediyesi’ne elektrik, bakım, onarım, güvenlik vb giderleri ile aylık yaklaşık 50 bin TL ek yük getireceğini öğrendiğimiz Akçaabat Millet Bahçesi’nin özellikle vatandaşlar tarafından da tahrip edildiği öğrenildi.

Vatandaş Korumaz ise Heba Olacak

Sitemiz muhabirinin aldığı bilgilere göre, resmi açılışı yapılan fakat vatandaşlara henüz tam olarak açılmayan Akçaabat Millet Bahçesi’ne giren bazı vatandaşların çiçekleri koparttığı, süz havuzlarına girerek serinlemeye çalıştıkları, bisiklet kullanarak mobilya ve fidanlara zarar verdikleri gözlendi. Bazı vatandaşların çiçekleri kopartarak götürdüklerine de şahit olunan Akçaabat Millet Bahçesi’nde çöplerin gelişi güzel bırakıldığı gözlerden kaçmadı.

Bu Şekilde Park Yaşamaz

Parkta bir görevliden duyduklarımız ise tedbir alınmaz ise güzelliklerin uzun yaşamayacağını üzülerek belirtti ve “Bu park dikilen her çiçeği ve her ağacı, mobilyası ile özel olarak projelendirildi. Fakat henüz tam olarak vatandaşa açılmayan parka giren bazıları inanılmaz zarar vermeye başladı. Çiçeklerin üzerinde top oynanmasına anne baba nasıl göz yumuyor. Süs havuzuna girerek balıkları tutmaya çalışanlar bile oldu. Bu şekilde giderse park 2 ayda heba olur. Bu emeklere yazık olur” dedi.

balik-tutan-cocuk.jpgkcaabat-millet-bahcesiis.jpgmillet-nahcesinde-bisiklet.jpg

akcaabat-belediyesi-sosyal-medya.jpg

Akçaabat Belediyesi sosyal medyadan da vatandaşları uyararak güzelliklere sahip çıkılması istendi.park-001.jpg

Gece parka giren bazı kişiler park içinde bulunan bazı tabelalara zarar verdi. Güvenlik kamerasından tespit edilen kişiler için emniyete bilgi verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler