BTP Akçaabat'ta Miting Yapacak

BTP Akçaabat'ta Miting Yapacak

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar BAŞ, 18 Mart Salı günü Akçaabat Akcami önünde, partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenece

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar BAŞ, 18 Mart Salı günü Akçaabat Akcami önünde, partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenecek “Tam Bağımsız Türkiye Mitingi”nde hemşehrileriyle buluşuyor.

BTP Lideri Prof.Dr.Haydar BAŞ’ın, Akcami önünde saat 12.00’da başlayacak olan mitingde Akçaabatlı hemşehrilerine yönelik çok önemli açıklamalar yapacağı ifade edildi.

30 Mart 2014 Yerel seçimleri kapsamında uzun süredir Akçaabat’ı karış karış arşınlayan ve halkın yoğun teveccühüne mazhar olan BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar da Salı günü yapılacak olan Miting’te projeleriyle ilgili Akçaabatlı hemşehrilerine önemli müjdeler verecek.

BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar, salı günü yapılacak olan mitinge ilişkin yaptığı açıklamasında,”bütün hemşehrilerimizi dünya lideri Prof.Dr.Haydar Baş’la buluşmaya ve büyük bir coşkuyla onu bağırlarına basmaya davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

BTP Akçaabat İlçe Başkanı Nurettin Genç ise yaptığı açıklamasında, “Salı günü yapılacak olan “Tam Bağımsız Türkiye”Miting’ine tüm Akçaabat’lı hemşehrilerimizi  Genel Başkanımız hemşehrimiz Prof.Dr.Haydar Baş’la birlikte olmaya  davet ediyorum”şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset